IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон описа майчинството като емоционално-насилствена връзка

5 април 2023 11 00

Актрисата откровено за отглеждането на дъщеря си Роуз и сина си Космо

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Скарлет Йохансон е една от звездите в Холивуд, която рядко говори за личния си живот. Няма да я видите да споделя снимки от семейни ваканции в социалните мрежи по простата причина, че няма профил там. Също така няма да видите детето ѝ на червения килим, като лицата на дъщеря ѝ Роуз и сина ѝ Космо все още остават скрити за публиката.

Когато обаче Скарлет все пак реши да проговори за личния си живот, тя не спестява подробности, колкото и болезнени да са те. Наскоро актрисата беше изключително честна относно майчинството и какво се случва, когато малчуганите навършат три години. Тя си спомни за предизвикателствата, през които е трябвало да премине, когато е отглеждала дъщеря си Роуз, която споделя с бившия си съпруг Ромен Дориак.

„Много е трудно. Помня, когато дъщеря ми навърши две години и сметнах, че всичко е толкова лесно, като не разбирах защо много хора се оплакват от родителството. Нещата обаче рязко се промениха, когато тя навърши 3 години и сякаш влязох в емоционално-насилствена връзка“, спомня си Йохансон.

38-годишната актриса, която е майка и на едногодишния Космо от сегашния си съпруг Колин Джост, обяснява, че подрастващите преминават през множество вълни от емоции и не се притесняват да изкажат своите условия и искания. „Това е лудост с много интензивни емоционални колебания и толкова властно и непреклонно държание“, продължава Скарлет. Допълва, че децата имат постоянни промени в настроението, което още повече допринася за лудостта в ситуацията.

Според звездата от „Черната вдовица“, бебетата са много по-лесни за обгрижване, отколкото подрастващите. „Да имаш бебе е толкова прекрасно. Те са сладки, седят на едно място и трябва само да ги обичаш. И получаваш само любов от тях“, спомня си Йохансон за прекрасните моменти, когато къщата ѝ е била озвучавана само и единствено от бебешки плач. Когато обаче децата започват да растат, Скарлет казва, че всичко се променя. „Получавам много тъга от подрастващите. Всичко, което правиш, е грешно“.

А когато става въпрос за това как 8-годишната Роуз се справя със задълженията си на по-голяма сестра, Йохансон разкри през декември 2021 година, че момиченцето е натурален талант. Тогава Космо беше само на четири месеца, а актрисата сподели, че дъщеря ѝ се справя страхотно и ѝ е от голяма помощ.

Въпреки че ще възпитава и двете си деца по един и същи начин, Скарлет смята, че те ще се превърнат в две съвсем различни личности. „Дъщеря ми е малко по-властна. Не знам откъде го е наследила, но е и много твърдоглава. А засега Космо само се е научил да си пъха краката в устата, така че изглежда като човек, който няма да си дава много зор“, шегува се актрисата.

Йохансон също така споделя и как професионалният ѝ живот се е променил след майчинството. По думите ѝ, в момента избира ролите си по съвсем различен начин, опитвайки се да ги съчетае с отглеждането на деца.

„Сега, когато дъщеря ми е по-голяма, наистина не работя по същия начин като преди, когато бях на 25 години. Преди бях фокусирана изцяло върху кариерата и това определяше живота ми, но сега нещата се промениха и приоритизирам личното израстване и семейството“, казва актрисата.

Скарлет Йохансон за бременността си: Бих искала собствени емоции за тялото си

Скарлет Йохансон за отглеждането на две деца

Скарлет Йохансон разкри подробности за сина си

Следващият проект на Йохансон ще бъде истински звезден спектакъл. Тя ще участва в Asteroid City на Уес Андерсън, където ще си партнира с Том Ханкс, Марго Роби, Тилда Суинтън, Брайън Кренстън, Едуард Нортън, Ейдриън Броуди, Мая Хоук, Стив Карел, Уилям Дефоу, Рита Уилсън, Джефри Голдблум и много други.

Историята в Asteroid City се развива през 50-те години на миналия век в измислен пустинен американски град. На конгрес на Junior Stargazer/Space Cadet, който има за цел да обедини ученици и родители в научно съревнование, настъпва хаос, когато се случват събития, променящи света.

Филмът е най-новият проект в дългата биография на Уес Андерсън, която включва шедьоври като The Grand Budapest Hotel, The French Dispatch, Fantastic Mr.Fox, Isle of Dogs и много други. Подкрепеният от Netflix филм The Wonderful Story of Henry Sugar, базиран на книгата на Роалд Дал, също е планиран за 2023 година.

Очаква се Asteroid City да направи премиерата си на 16 юни в избрани кина, а световното му разпространение е предвидено за 23 юни. Очаква се филмът да бъде част и от програмата на филмовия фестивал в Кан.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари