IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Само загрявам“ – Виктория Бекъм пее хит на Spice Girls с Дейвид Бекъм

25 юли 2023 10 50

Подготвя ли се дизайнерката за турне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм накара голяма част от феновете си да тръпнат в очакване за турнето на Spice Girls, след като напомни за певческите си таланти в Маями през изминалия уикенд.

В социалните мрежи се появиха видеа и снимки на бившата спайска, която се забавлява заедно със съпруга си Дейвид Бекъм в местен клуб след дългоочаквания дебют на Лионел Меси за Интер Маями. След като аржентинската звезда зарадва феновете по терена и зрителите у дома с прекрасен победен гол за отбора на Дейвид, бившият футболист и съпругата му решиха да отпразнуват повода, организирайки парти за приятелите си. Там Виктория показа, че все още помни текстовете на едни от най-популярните песни на момичешката група.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ?!! ??

♬ original sound - Victoria Beckham

Вместо Wannabe, този път г-жа Бекъм изпя друг хит, а именно Say You'll Be There, а до нея плътно бе застанал съпругът ѝ. Докато пееше популярната песен, Виктория танцуваше заедно с Дейвид и на няколко пъти го накара да хване микрофона за щастие на събралите се приятели, които постоянно ръкопляскаха и окуражаваха футболиста.

„Загрявам вокалите в Маями! Очаквайте още!“, написа бившата спайска под видео, споделено в TikTok. Тя също така публикува клипа в Instagram, пишейки че това е била просто още една нормална вечер в Маями и накара феновете да се пренасочат към профила ѝ в TikTok, ако искат да видят цялото изпълнение. Накрая Виктория шеговито заяви, че не е пила толкова много, просто истински се е забавлявала.

Няколко часа по-рано дизайнерката показа на феновете друг начин, по който се е забавлявала заедно със съпруга си през изминалия уикенд. Двойката позира заедно с известния фризьор Кен Пейвс и други приятели в местен бар. „Работи здраво, празнувай здраво! Прекрасна вечер, в която празнуваме заедно с приятели“, написа Виктория и се обясни в любов на Дейвид.

Известните съпрузи определено имаха множество поводи за празнуване през уикенда. „Интер“ – Маями, който е собственост на Бекъм, спечели мача си срещу Крус Азул в петък. Срещата отбеляза и дългоочаквания дебют на Лионел Меси, който подписа с отбора на 15 юли. По трибуните имаше няколко известни личности, включително Ким Кардашян, Леброн Джеймс, Марк Антъни и Серина Уилямс, които видяха как аржентинската звезда носи победата на своя отбор чрез гол от пряк свободен удар в последните секунди.

Виктория Бекъм сподели снимки от мача, включително една, на която позира заедно с 12-годишната си дъщеря Харпър и Ким Кардашян.

Макар запалените фенове на Spice Girls да изразиха вълнението и щастието си от караокето на дизайнерката, тя бе категорична, че няма да се присъедини към групата в скоро време, дори за специално турне. По време на интервю през октомври тя се въздържа от каквито и да било коментари по темата.

Виктория Бекъм отбеляза рождения ден на Дейвид със секси снимка

Виктория Бекъм показа баща си за специален повод

Виктория Бекъм: Дейвид никога не ме е виждал без оформени вежди

„Забавлявах се много, когато бях част от Spice Girls. Но смятам, че с всичко останало в живота ми – модата, козметичната линия, четири деца – не мога да се отдам на нещо друго“, каза тя пред Анди Коен. Попитана дали има възможност да се появи като холограма до останалите момичета, дизайнерката заяви, че не е обмисляла подобен сценарий и не е говорила с групата за това.

Въпреки че не смята да се качи отново на сцената с Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Джери Халиуел, Виктория Бекъм бе категорична, че обожава да пее песните на групата по време на караоке, забавлявайки както феновете, така и гостите си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари