IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата стават сериозни – Леонардо ди Каприо запозна новото си гадже с майка си

27 септември 2023 18 00

Тримата обиколиха забележителности в Милано

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Отношенията между Леонардо ди Каприо и Витория Серети очевидно се задълбочават, като двамата прекарват все повече време заедно.

Двойката беше забелязана преди няколко дни в художествената галерия „Амброзиана“ в Милано, където обикаляха заедно с майката на Ди Каприо – Ирмалин Иденбиркин. 48-годишният носител на „Оскар“ и 25-годишната моделка бяха снимани на излизане от музея заедно с Иденбиркин. От снимките, публикувани в социалните мрежи, се вижда, че Ди Каприо носи черно яке и шапка с козирка, докато Серети е облечена в черни карго панталони и кафяво яке.

На следващата вечер двойката бе забелязана в Париж на романтична вечеря. Не е ясно дали майката на Лео е пътувала с тях до френската столица. Най-вероятно обиколките из европейските градове са свързани със Седмицата на модата, която преди няколко дни приключи в Милано, а сега се пренесе в Париж. Като прохождащ модел, за Серети е важно да присъства на подобни събития, за да бъде забелязвана от потенциални агенти и марки.

Ди Каприо за първи път беше свързан с младата моделка през август, когато двамата бяха забелязани на разходка в Санта Барбара. Те се насладиха на сладолед и айскафе, като очевидно не се притесняваха от папараците и феновете, които постоянно ги снимаха. По-рано през този месец двойката бе отново хваната в крачка, този път по време на танци.

Това е поредният модел в списъка на Лео, който преди това беше свързван и с Джиджи Хадид. Според слуховете, тя е близка приятелка със Серети, като двете се познават от дълго време и са работили заедно по редица проекти. Те дори бяха забелязани да се прегръщат зад кулисите на Met Gala през 2021 година. В допълнение към работата с Хадид, Серети е заставала на корицата на редица европейски модни списания, като е работила и за марки като Gucci, Prada и Bulgari.

В края на юли друга моделка, Нийлам Гил, опроверга слуховете, че излиза с Ди Каприо, след като двамата бяха забелязани заедно на яхта през септември.

Леонардо ди Каприо отлетя с млад модел на почивка в Ибиса

Няма модели, няма миски – любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

Леонардо ди Каприо не си губи времето: Актьорът уловен с ново гадже

„Само да изчистя няколко недоразумения... Не съм новата изгора на Леонардо ди Каприо. Всъщност съм в сериозна връзка с негов добър приятел и то от няколко месеца“, написа 28-годишната красавица в социалните мрежи. Допълва, че единствената причина, поради която е била снимана с актьора, е че е била заедно с партньора си на въпросната яхта. Засега обаче не е ясно точно за кой приятел на Ди Каприо става въпрос.

Преди Джиджи Хадид и Витория Серети, Лео беше в сериозна връзка с Камила Мороне. Двамата обаче се разделиха малко преди тя да навърши 25 години. Това породи серия от подигравки към актьора, като потребители в социалните мрежи заявиха, че той никога не е имал сериозна връзка с дама над 25 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари