IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон за негримираната Памела Андерсън: Изпрати много важно послание

13 октомври 2023 09 00

Актрисата поздрави колежката си за положителния пример

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Скарлет Йохансон се присъедини към известните личности, които поздравиха Памела Андерсън за последната ѝ изява на Седмицата на модата в Париж, когато реши да се появи без грим.

В ново интервю 38-годишната актриса заяви, че е била впечатлена от увереността и примера, който колежката ѝ е показала на младото поколение. Казва, че това е мощно послание за жените, че естествената красота всъщност не е табу, независимо дали решат да следват примера на Андерсън или не. Смята, че е много важно дамите да видят други жени, които отхвърлят стандартните норми за красота. 

„Мисля, че определено е различно, когато видиш публична личност, жена под светлината на прожекторите, да отиде на модно дефиле или голямо събитие без грим. Просто е много по-различна картинка от това, което сме свикнали да виждаме“, казва Йохансон. 

В интервюто актрисата си спомни и собствените си проблеми с акне, когато е била в тийнейджърските и 20-те си години. Именно заради това примерът на Андерсън е бил още по-вдъхновяващ и впечатляващ за нея. Наскоро Йохансон си спомни за болезнено изживяване през 2005 година, когато е снимала филма The Island, когато проблемната ѝ кожа се е превърнала в основна тема сред снимачния екип. 

„Разговорите на снимачната площадка се въртяха около това как да скриеш лошата си кожа. Те се водеха между режисьора, гримьорите, операторите и осветителите. Помня, че бях много ужасена и наранена“, казва Скарлет.

От своя страна, 56-годишната Андерсън обяснява пред френския Vogue решението си да излезе без грим. По думите ѝ, първоначално не е отишла в Париж с подобно намерение, но идеята просто ѝ е дошла на акъла няколко часа преди изявата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

„Не знам какво стана, просто нещо ми светна в главата докато обличах тези красиви дрехи и си помислих, че искам да съревновавам лицето с дрехите си. Не се опитвам да бъда най-красивата дама в стаята. Почувствах го като свобода. Като освобождение“, казва актрисата. 

Тя допълни, че в момента се чувства най-щастлива в собствената си кожа и вече много добре разбира мъдрите думи, които майка ѝ е казвала, когато е била млада. „Тя ми казваше, че ще дойде момент в живота ми, когато няма да искам да сложа грим по кожата си, и беше права“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i-D (@i_d)

Андерсън смята, че понякога човек трябва да предизвика красотата. „Ако постоянно преследваме младостта или идеята, която модните списания са ни създали, накрая ще бъдем разочаровани или дори малко натъжени. Така че смятам, че сега е моментът за подобни действия“, казва още звездата.

Памела Андерсън по бански – завръщане в 90-те години

Памела Андерсън показа естествената си красота на ревю на Boss

Памела Андерсън признава: Мразех как изглеждам!

Актрисата също така казва, че чувства известна отговорност като остаряваща звезда под светлината на прожекторите, за да дава пример на по-младото поколение. Смята, че жените като нея трябва да показват на останалия свят, че е напълно нормално да имаш бръчки по лицето и фини линии, но това да не те притеснява или натъжава. 

Освен Скарлет Йохансон, поздрави към Памела Андерсън изпратиха още Джейми Лий Къртис, Селма Блеър и Челси Хендлър

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари