IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни се срамува да застава до съпругата си Амал

15 декември 2023 14 30

Причината – смята своите визии за много по-грозни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едва ли някой би сметнал Джордж Клуни за грозен, освен той самият! Актьорът, който допреди години беше смятан за най-красивия ерген в Холивуд, признава, че не се чувства красив на червения килим, особено ако до него е застанала съпругата му Амал. 

След като двойката направи дебюта си на червения килим през 2015 година на наградите „Златен глобус“, 62-годишният актьор и чаровната 45-годишна адвокатка се превърнаха в най-коментираното и стилно семейство на Холивуд. Двамата често са давани за пример за начина си на обличане – семпъл, елегантен и в крак с модата, а Амал винаги попада в класациите за най-добре облечени дами на филмови премиери, наградни церемонии и въобще навсякъде, където се появи. 

Джордж и

Снимка: Getty Images

В разговор с ET обаче Клуни признава, че не е чак толкова уверен във външния си вид и не се смята за толкова красив, колкото го описват страничните наблюдатели. Актьорът бе придружен от съпругата си на премиерата на филма The Boys on the Boat в Лос Анджелис, на който е режисьор и продуцент. Това е поредната им съвместна проява за последните дни, след като в Лондон Джордж се прояви като истински джентълмен, задържайки чадъра над главата на съпругата си, за да ѝ позволи да покаже целия си блясък пред камерите. 

„Винаги се срамувам от себе си, защото съм облечен с нещо, което нося за хиляден път“, казва той, отбелязвайки, че Амал винаги изглежда зашеметяващо до него. 

Амал и

Снимка: БГНЕС

Актьорът след това се пошегува, че понякога се чувства като обикновен придружител на съпругата си, която получава цялото внимание на червения килим. 

„Цялата ми кариера беше сведена до това да съм плюс едно. Преди години участвах на едно събитие, на което трябваше да се представя като съпруга на Амал Клуни, защото, честно казано, никой нямаше да ме познае“, продължи с шеговит тон холивудският красавец. Амал в действителност е била в центъра на вниманието на множество събития, на които е получавала награди за невероятната си работа като адвокат по човешките права. 

Все пак, колкото и изненадващо да му се струва на Джордж, той също попада в класациите ни за добре облечена звезда. А когато е на червения килим с Амал, вниманието е още повече насочено към него. Двамата показват не само стил, но и любов пред камерите, с което вдъхновяват и радват феновете си по целия свят. 

Джордж и

Снимка: Getty Images

Така се случи и в понеделник вечер, когато съпрузите се появиха заедно на червения килим в Лос Анджелис. Тогава Амал носеше яркожълта рокля на Versace, която комбинира с бижута на Cartier и златен клъч, докато Джордж носеше класически черен костюм, оформен с тъмносиня риза, чиито горни копчета бяха разкопчани за допълнителен сексапил. 

Джордж и Амал Клуни – стилни и влюбени във Венеция

Разходка с лодка: Джордж Клуни, Амал и близнаците им плават из езерото Комо

Амал Клуни: Децата ми смятат Джордж за най-забавния човек

Давайки началото на множеството премиери на The Boys in the Boat по-рано през месеца, родителите на 6-годишните близнаци Ела и Александър носиха координиращи се тоалети в Сиатъл – тя в червена рокля с пайети на 16Arlington и сребърни токчета, а той в сиво палто върху тъмносин пуловер и панталони

Джордж и

Снимка: Getty Images

У дома Джордж Клуни се опитва да бъде не само грижовен съпруг и добър баща, но и най-добрият Дядо Коледа, когото близнаците им някога ще видят. Той има един специален трик, който държи в ръкава си за моментите, когато трябва да поддържа коледния дух жив. 

„Те все още вярват в Дядо Коледа, което много ми помага, когато започнат да не ме слушат. Често например получавам обаждане от Добрия старец още през юли“, казва Клуни. Допълва, че започва да се жалва по телефона, че децата не слушат, което веднага оправя държанието им. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари