IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни за близнаците си: Те са еднакви, но и много различни

18 декември 2023 10 50

Актьорът сподели какво е чувството да отглежда деца, докато е звезда в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни говори откровено за живота си като баща на близнаци. 

Актьорът и режисьор даде интервю пред Майкъл Страхан за Good Morning America, в което споделя за ежедневието на 6-годишните си деца Ела и Александър, които споделя със съпругата си Амал. Момичето и момчето все още не са направили своя светски дебют, а и няма как да ги видим в социалните мрежи, тъй като нито един от родителите им няма профил. За момента Джордж и Амал се опитват да осигурят най-доброто и необезпокоявано детство на Ела и Александър, предпазвайки ги от публичния интерес и постоянното преследване от папараци. 

Джордж казва, че близнаците могат да научат един родител на толкова много неща. Самият Майкъл Страхан е много добре запознат с този начин на живот, тъй като е баща на 19-годишните близначки Изабела и София. 

„Когато имаш близнаци, ти ги отглеждаш по един и същи начин, възпитаваш ги еднакво, но те се превръщат в хора, съвсем различаващи се един от друг. Така разбираш колко малко влияние имаш ти върху техния характер. Опитваш се да им поставиш някакви граници, да им дадеш неща, в които да вярват, но те са просто различни от това, което си си представял“, казва Клуни. 

Носителят на „Оскар“, който в момента промотира филма The Boys in the Boat, на който е режисьор, допълва „Те израстват със собствено мнение и е невероятно да гледаш колко различни са един от друг“

Джордж и Амал Клуни станаха родители за първи път през януари 2017 година. По това време актьорът бе на 56 години и призна, че е изпитвал сериозен страх да стане баща на толкова висока възраст. Въпреки опасенията му, Амал му е вдъхнала необходимата увереност, за да може той да повярва в себе си и да бъде напълно готов за бащинството. 

Въпреки че Ела и Александър никога не са били показвани пред света, родителите им говорят често за тях и развитието на характерите им. 

Според Джордж, синът му е по-социалният от двамата и това бе доказано през 2020 година, когато Александър се присъедини към интервюто на баща си пред GQ. Момчето, разбира се, не присъства на фотосесията или видеото за списанието, но журналистът Зак Барън имаше възможността да поговори с него и да сподели за това в интервюто. 

„О, здравей! Това е Александър! Той е мой син. Ела тук! Кажи здравей! Кажи здравей! Кажи „Здравей, Зак“! Имаш шоколад на лицето. Знаеше ли? Какво е това? Шоколад ли е?“, е разговорът, който се води по това време между баща и син. В този момент Александър е на три години и гордо отговаря с „Да“ на последните въпроси на Клуни. 

Разходка с лодка: Джордж Клуни, Амал и близнаците им плават из езерото Комо

Джордж Клуни: Да имаш близнаци на 56 години е катастрофа

Джордж Клуни: Децата ми ме карат да се смея всеки ден

Актьорът след това моли сина си да каже нещо на италиански, а той отговаря с „Molto caldo“, което в превод означава „много топло“

Както повечето момчета, Александър също е фен на колите, а Джордж споделя през 2019 година, че често го вижда как излиза от къщата, за да отиде при семейните автомобили и ги прегръща. 

За разлика от брат си, Ела е малко по-сдържана. „Тя е много срамежлива около възрастни“, казва холивудският красавец през 2020 година. Допълва, че дъщеря му е по-сериозната от двамата, като Александър постоянно се смее и се чуди каква пакост да направи. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари