IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей и Емануела Толева на почивка с Гери Малкоданска и мъжа ѝ

29 януари 2024 10 40

Двете семейства посетиха заедно тропическа дестинация

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Андрей Арнаудов, половинката му Емануела Толева и 5-годишният им син Васко се радват на тропическа почивка с друго известно и чаровно българско семейство. 

Телевизионният продуцент и бизнес партньор на Иван Христов и съпругата му Еми се похвалиха, че са заминали на ваканция в компанията на красивата синоптичка Гергана Малкоданска, нейния съпруг – известния архитект Алекс Ковачев и синът им Лео, който е на възрастта на Васко. И двете момченца се родиха през 2018-а.

От идиличните кадри в Instagram не става ясно дали и 2-годишната дъщеря на Гери и Алекс – Белла също е част от щастливата компания или си е останала на студено в България. Същото важи и за дъщерята на Ковачев от първия му брак – Джулия.

Повече снимки от екзотичната дестинация, сподели дългокраката Еми, която публикува доста плажни кадри с Андрей и сина им, улавяйки лежерното, безгрижно настроение на тричленното им семейство.

Толева, която е бивш модел и ексбаскетболистка, качи и свои кадри по бански, демонстрирайки стройната си фигура, за която получи и доста комплименти в социалната медия, включително и от известни лица като водещата Зейнеб Маджурова и актрисата Анна Пападопулу.

Преди броени дни Иван и Андрей отпразнуваха 25 години заедно на екран. Двамата телевизионни водещи и създатели на продуцентската компания „Междинна станция“, които са приятели от деца, започват да работят заедно в края на 90-те години на миналия век, когато разтърсват телевизионната среда с иновационното за тогава предаване „Сблъсък“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 месеца )
трябва да си много *** ако не правиш разлика между малдиви и тайланд, не ставаш за писателка по добре *** на околовръсното
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
a ( преди 3 месеца )
Щом се е хванала с този противен гном не ми я хвалете. И онази другата бившата любовница на Демир Доган, въобще не ни ги представяйте, като хайлайф.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар