IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейдън Панетиер проговори за дъщеря си Кая, която живее в Европа с Владимир Кличко

12 февруари 2024 11 00

Украинецът има пълно попечителство над момиченцето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейдън Панетиер сподели рядка информация за отчуждената си дъщеря Кая, която от години живее в Европа с баща си – украинският бивш боксьор Владимир Кличко. Актрисата от „Писък VI“ се похвали с 9-годишното момиченце, наричайки го „гений“ в ново интервю.

Хейдън разкри, че Кая вече знае пет езика. 34-годишната Панетиер, която наскоро загуби по-малкия си брат, каза пред списание People: „Кая говори английски, руски, украински, немски и вече се справя с френския… тя е гений!“ 

„Мисля, че овладяването на чужди езици е нещо, което се подценява в САЩ. Когато решим да учим езици, мозъкът ни вече е твърде оформен. Но бебетата и малките деца са като гъба. Можете да ги научите на всичко“, добави актрисата.

Въпреки че Кая не осъзнавала колко голямо богатство е това, че знае толкова много езици, Хейдън отбеляза, че тя продължава да ѝ казва, че ще го оцени в бъдеще.

Преди около шест години Хейдън се съгласи да даде пълното попечителство на своя бивш партньор Кличко, решавайки, че за Кая ще е най-добре да живее с него в Европа. По това време звездата се бореше със зависимости към наркотици и алкохол, за които потърси лечение. По време на интервю за Red Table Talk през 2018 г., Хейдън разкри, че когато се е съгласила Владимир да отведе Кая в Европа, тя всъщност не е осъзнавала, че това ще е за постоянно.

„Тя беше почти на 3 години и това не беше изцяло мое решение“, обясни тя. „Всъщност дори не знаех, че се случва, докато тя вече не беше там. … Щях да работя върху себе си и щях да се оправя. И когато се оправих, нещата можеха да се променят и тя можеше да дойде при мен и аз можех да прекарвам времето си с нея. Но това така и не се случи.“

През последните месеци Хейдън често говори за сложния си личен живот. Освен отчуждението от дъщеря си и борбата си с различни зависимости, блондинката преживя и друг житейски удар – преди една година загуби по-малкия си брат Янсен Панетиер, който почина от усложнения на аортната клапа на 28 години.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари