IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пинк спря концерта си заради родилка

12 февруари 2024 14 40

Изпълнителката вдъхна кураж на дамата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пинк започна турнето си по много интересен начин – с родилка, която получи контракции по средата на концерта. 

По време на първата си вечер от световното турне Summer Carnival, започнало от Сидни, австралийската певица прекъсна шоуто си, за да вдъхне кураж на своя фенка, чиито контракции започнали на място. Обяснявайки че не разбира какво точно ѝ жестикулира нейният екип, Пинк попита дали се ражда момче, или момиче. С шеговит тон тя заяви, че никой не би трябвало да гледа към дамата в такъв момент и е време останалите от публиката да ѝ осигурят малко пространство. 

@smallzy Woman goes into labour during Pink comcert #pink #summercarnival ♬ original sound - SMALLZY

Разбира се, бебето не се роди по време на концерта, но Пинк заяви, че песните ѝ са толкова въздействащи, че са предизвикали контракции

„Еха, песента ми Our Song наистина направи това. Не бих си го и помислила! Все си мислех, че някой би родил на парче като Get The Party Started или Never Not Gonna Dance Again“, каза изпълнителката.

След това Пинк се обърна към бъдещата майка и я поздрави за прекрасното събитие. „Това е вълнуващо. Не знам какво да кажа. Но ще трябва да пеем сега. Късмет. Всичко ще бъде чудесно. Ще се справиш прекрасно!“, каза тя. 

Малко по-късно изпълнителката покани 12-годишната си дъщеря Уилоу, с която изпълниха хита Cover Me in Sunshine. 

Това не е първият път, в който родилка получава контракции по време на концерт на Пинк. 

Пинк блести на червения килим заедно с децата си

Фитнес вдъхновение – Пинк показа завидна фигура на корта с Григор Димитров

Пинк се ядоса: Не коментират албума ѝ Trustfall, а кавгата с Кристина Агилера

През август, когато Пинк имаше шоу в Бостън, нейна фенка на име Анджела Мърсър започнала да ражда и дори ходи над километър до болницата, за да избегне трафика, който се създал заради концерта. Все още в тоалетите си за шоуто, Анджела успява да стигне безпроблемно до лечебното заведение заедно със своето семейство, където ражда живо и здраво момченце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Пинк много добре знае колко е важна ролята на майката и колко голямо щастие е майчинството. Самата тя има 12-годишна дъщеря Уилоу и 7-годишен син Джеймисън, които споделя със съпруга си Кори Харт. 

Преди концерта си в Сидни, изпълнителката се наслади на малко семейно време, посещавайки Бонди Бийч заедно с най-близките си хора. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари