IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни подари на Амал очарователно куче за рождения ѝ ден

13 февруари 2024 12 30

Вижте новото бебе на семейство Клуни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Амал Клуни видимо е очарована от своето ново бебе – кученце от красивата порода санбернар. Новият домашен любимец на адвокатката е подарък от нейния съпруг Джордж за рождения ѝ ден.

Съпрузите Клуни притежават няколко огромни имения на зашеметяващи места по целия свят – Италия, Англия, САЩ, Франция и явно са решили, че имат достатъчно пространство, за да се грижат за санбернара, когато той порасне.

Кучето на двойката се казва Нелсън и според различни източници е било изненадващ подарък за 46-ия рожден ден от актьора за съпругата му. През уикенда Амал беше решила да вземе сладкия си домашен любимец на разходка из живописните селски улици на Котиняк в Южна Франция.

Тя се помъчи да го води на каишка, но Нелсън се заинати и брюнетката реши да го вдигне и да го носи на ръце, въпреки че мъжките бебета санбернар са си доста тежки.

Красивата съпруга на холивудския актьор се появи в къса рокля от велур с колан и черни ботуши. От папарашките снимки се вижда, че Амал се радва на инатливия характер на пухкавото кученце.

Влюбената двойка разходи Нелсън по улиците на Контингак, малко селце на 30-ина километра от имението им на Лазурния бряг, където те сега живеят.

62-годишният Джордж пък беше облечен в дънки и тъмносиня поло тениска. Съпрузите посетиха художествена галерия в селцето, след което обядваха на терасата на гурме ресторанта Picotte.

Има спекулации, че семейство Клуни вече са се преместили за постоянно на Лазурния бряг и са спрели да прекарват времето в имението си за 10 милиона британски лири в Бъркшър, Англия.

Твърди се, че двойката, заедно с техните шестгодишни близнаци Ела и Александър, живеят от няколко месеца във френското си имение от XVIII век, което носи името Domaine du Canadel.

Джордж и Амал си купиха през 2014 г. голям имот в Обединеното кралство, за чийто ремонт похарчиха милиони долари, но не обитават къщата от две години, според местните жители.

Тяхното идилично френско имение включва лозе от 25 акра, басейн, тенискорт, игрище за боулинг, маслинова горичка и декоративно езеро. Също така имението е само на 25 минути път с кола до „Шато Миравал“ – винарната, която е собственост на близкия приятел и колега на Джордж – Брад Пит.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари