IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана отбеляза 36 години с целувка и разходка във Венеция

22 февруари 2024 10 50

Изпълнителката бе забелязана на романтично пътуване с приятеля си A$AP Rocky

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта определено витае във въздуха, когато говорим за Риана и A$AP Rocky. 

Двойката, която е във връзка от ноември 2020 година, но не показва любовта си толкова често на публични места, беше заснета в рядка проява на близост по време на почивка във Венеция. Поводът за романтичното пътуване бе рожденият ден на Рири, която на 20 февруари навърши 36 години. Тя и 35-годишният Rocky бяха засечени на разходка с лодка по каналите на Венеция, наслаждавайки се на малкото време, което имат далеч от двамата си сина. 

В града на любовта изпълнителите се повозиха на емблематичната венецианска гондола по известния Канале Гранде, след което посетиха остров Мурано, известен със своята дългогодишна традиция в стъкларското производство. Двамата пристигнаха с ферибот, за да разберат малко повече за историята на стъклото през вековете, както и да разгледат местните магазини за ръчно изработени сувенири. 

Докато се возеха на лодката, двамата споделиха няколко целувки, като A$AP в един момент се изправи, обърна се с лице към гърба на лодката и разпери ръце като Леонардо ди Каприо в „Титаник“. С голяма усмивка на лицето той позира за няколко снимки, радвайки фотографите и насъбралите се фенове. Разбира се, в предната част на лодката стоеше охраната, която не позволяваше на никого да се доближи до влюбените. 

Риана носеше кожено палто от овча кожа, огромен кремав пуловер и слънчеви очила, докато нейният любим бе облечен в костюм от три части и със слънчеви очила. 

Влюбените не спират да празнуват любовта си с романтични вечери и ваканции. Само преди седмица, на Свети Валентин, те бяха забелязани заедно на среща в Париж. За специалния повод Риана облече копринена пола в цвят шампанско, която комбинира с кафяво горнище с декорация от изкуствена кожа и волани по средата. Тя допълни визията с кожена дамска чанта и чифт токчета в цвят шампанско.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @__rihanna_queen___

Междувременно Rocky заложи на по-тъмната гама, комбинирайки тъмнокафяви панталони с яке в същия цвят. Той, както и приятелката му, носеха слънчеви очила, въпреки че навън вече бе доста тъмно. Подобна практика е често срещана заради досадните светкавици от апаратите на папараците, които могат да увредят ретината. 

Заедно са: Риана и A$AP Роки прекараха семеен ден в парка с големия си син

Риана и A$AP Rocky с първи снимки на втория си син

Преди вечерята рапърът бе забелязан сам в Париж, където бе попитан дали Риана е готова да пусне деветия си студиен албум, който феновете чакат от години. 

„Тя работи по него“, каза Rocky с усмивка, както се вижда във видео, споделено в социалните мрежи. 

Въпреки че не е ясно точно колко Риана се фокусира върху музиката си, тя също така е заета с ръководенето на козметичната и модната си линия, както и с отглеждането на двете си деца, които споделя с Rocky. Двамата са родители на почти 2-годишния RZA Ателстон и 6-месечния Райът Роуз

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари