IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса само на екран – Елизабет Дебики се качи боса на сцената, за да си получи наградата

27 февруари 2024 12 30

Актрисата спечели за ролята на принцеса Даяна в „Короната“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елизабет Дебики изигра принцеса на малкия екран, превъплъщавайки се в принцеса Даяна в сериала „Короната“, но в реалния живот далеч не се мисли за такава.

Актрисата спечели награда за най-добро представяне в драматичен сериал тази събота на 30-ите награди SAG в Лос Анджелис. Така тя победи колежките си Дженифър Анистън (The Morning Show), Бела Рамзи (The Last of Us), Кери Ръсел (The Diplomat) и Сара Снук (Succession). 

След като се качи на сцената, за да приеме наградата си, Дебики започна речта си с интересно и невинно признание„Не съм си обула обувки“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

„Наистина не очаквах това. Хората винаги го казват, но при мен е истина. Така че, наистина не знам какво да кажа, но ще се опитам“, каза още актрисата, след което продължи с благодарности към сдружението SAG-AFTRA и към своите колежки в категорията. Тя заяви, че ги гледа с обожание и възхищение, учейки се на актьорско майсторство от тях. „Така че да бъда номинирана заедно с вас, за мен е огромна чест“

Дебики си спомни и за първите дни от професионалната си кариера, казвайки че много обича работата си. Разказа, че преди няколко седмици е била покосена от грип и е трябвало да лежи в леглото по цял ден. Опитвайки се да излекува първо ума, а после тялото си, актрисата се е стремяла да се сети за положителен спомен от детството си, когато се сетила за първия път, когато била избрана да играе в пиеса

„Сигурно съм била на 10 години. Мисля, че родител на мой приятел беше написал пиесата. Спомням си, че беше за деца, които се сприятеляват. Не мисля, че беше истинска пиеса. Някой ми даде ролята в последния ден от училище и трябваше да се прибирам пеш до вкъщи. До нас бяха 15 минути ходене, но аз сякаш се носех във въздуха. Бях толкова щастлива. И се чувствам така всеки път, когато някой ми даде работа. Така че ви благодаря за това. То значи много за мен“, каза още актрисата. 

За да завърши речта си, Дебики благодари на колегите си от „Короната“ и изпрати поздравления към майка си, която точно в събота имаше рожден ден. Тя нарече работата си по драматичния сериал „мечта“ и „подарък“, като заяви, че е чудесно да работи с толкова много талантливи и прекрасни хора. 

Елизабет Дебики съживява духа на принцеса Даяна

Не, това не е принцеса Даяна, Елизабет Дебики е!

Елизабет Дебики влиза в ролята на принцеса Даяна

33-годишната актриса влезе в ролята на принцеса Даяна във финалните два сезона на „Короната“, фокусиращи се върху последните дни на кралската особа преди фаталната катастрофа в Париж в края на август 1997 година. 

В интервю за People Дебики сподели, че е почувствала известно напрежение и тежест върху себе си, опитвайки се да представи по най-добрия начин покойната принцеса. „Направих доста проучвания за тази роля. Сигурно прекарах година в проучвания и научаването на нови и нови неща ме караше да дълбая още повече, увеличавайки моя респект и любов към този човек, за когото не знаех толкова много неща“, казва тя. 

„Битката, през която е преминала, с медии и публично очакване. Не знаех неща за развода и колко труден е бил този период за цялото семейство“, допълва актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари