IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

55-годишната Дженифър Анистън показа интензивната си тренировка

4 март 2024 10 30

Как актрисата остава във форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън е известна на света със своята перфектна фигура и добро физическо здраве на фона на 55-те си години. Актрисата дължи това на редовни и стриктни тренировки, които не пропуска дори по време на пътуване или натоварен снимачен ден. 

Преди дни Анистън показа на своите последователи в Instagram как започва нейната сутрин, а именно с интензивна и функционална фитнес рутина, която е изготвена от личния ѝ треньор Дани Колман. Тя сподели видео в социалните мрежи, на което се вижда как прави планински катерач и упражнения за баланс. Когато започва да прави лицеви опори обаче нещата стават малко по-трудни и Анистън се озовава по лице на земята. 

„О, Боже...“, казва тя, обръщайки се по гръб с огромна въздишка, докато треньорът ѝ се смее зад кадър. „Знаете ли онези дни, в които просто не ви се тренира? Просто трябва да тренирате“, каза още Анистън.

В описанието тя допълва „Ако и вие имате от онези понеделници, напълно ви разбирам. Но просто трябва да го направите!“

Въпреки че се смее на неуспешните ѝ опити за лицеви опори, все пак Колман поздрави своята клиентка за това, че е успяла да завърши тренировката. „Браво на най-трудолюбивия човек (и най-забавния)“, написа треньорът в коментарите под видеото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pvolve (@pvolve)

През август Колман и Анистън говориха пред списание People относно тайните на актрисата за стегнато тяло. По това време тя призна, че се чувства най-силна в сравнение с всеки друг период от живота си. 

След като контузия в гърба променя подхода ѝ към тренировките, Анистън казва, че се е научила да бъде по-мила с тялото си, обяснявайки че е подобрила философията си за упражнения. „Умовете ни си мислят, че трябва да ни боли, за да има резултати... Но истината е, че можеш да започнеш съвсем спокойно и леко“, казва звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pvolve (@pvolve)

Колман допълва, че Дженифър първоначално е започнала да тренира доста интензивно, но постепенно е разбрала, че не трябва да претоварва или наранява тялото си, за да види положителни резултати. 

Ключът, казва тя, се крие в доброто планиране на всяка тренировка и фокусирането върху ефективното изпълняване на упражненията, които атакуват всяка мускулна група. Разбира се, Анистън казва, че е задължително във всяка рутина да присъстват и упражнения за корем

Звезден фитнес: Тренировката на Дженифър Анистън ще ви изпоти

Дженифър Анистън: Искам тялото ми да е по-здраво с всяка година

Тренировки в 3 сутринта и 3-минутен планк – режимът на Дженифър Анистън

В интервю за Vogue миналата година Анистън заяви, че ѝ е писнало да чува фразата „Изглеждаш перфектно за годините си“. По думите ѝ, това я влудява и тя не смята, че възрастта трябва да бъде обвързана с това как изглеждаш. 

Актрисата също така казва, че в момента се чувства много по-добре, отколкото когато е била в 20-те си години.

„В по-добра форма съм. Чувствам се по-добре умствено, физически и психически. На 100% съм по-добре“, казва Анистън. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари