IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доайените на Холивуд – Брад Пит и Джордж Клуни са на седмото небе от щастие, че отново работят заедно

29 февруари 2024 10 30

Те остават приятели завинаги

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рядко има актьори в Холивуд, които успяват да останат в сърцата на поколения зрители с напредването на годините. Всяко десетилетие си има своите герои, които залязват или просто остават в историята, тъй като на тяхно място идват нови, които се харесват повече на хората. Но има и такива актьори, които побеждават тенденциите и моментните интереси, доказвайки се като любимци на публиката от всички възрасти. 

Такива доайени на Холивуд са Джордж Клуни и Брад Пит, които, като хубавото вино, стават все по-добри с годините. Успели да се измъкнат от препятствията на индустрията – наркотици, алкохол, хазарт и скандали – те си проправят път към върха само и единствено със своя талант. Клуни дълго време беше определян за ергена на Холивуд, но това приключи през 2014 година, когато се ожени за Амал Аламудин. От своя страна, Пит имаше дългогодишни връзки с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, които вече са в историята, а сега е в романтични отношения с Инес де Рамон, с която все още не е направил светския си дебют. 

Оставяйки личния живот на актьорите настрана, съвсем скоро ще можем да ги видим отново заедно на екран въф филма Wolfs, който в момента се снима в Ню Йорк. Това е шестият общ проект за Пит и Клуни, които си партнират в Burn After Reading, Confessions of a Dangerous Mind и поредицата Ocean's Eleven

„Брад и Джордж завинаги ще си останат приятели. Те се харесват и уважават независимо колко време минава между общите им проекти. Историята им датира от дълго време и в момента се радват, че отново ще работят заедно“, казва източник пред списание People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by classaholic (@classaholic)

Написан и режисиран от Джон Уатс („Спайдър-мен: Завръщане у дома“), трилърът Wolfs включва още Ейми Райън и разказва за двама букмейкъри, които са принудени да работят заедно по една и съща задача. 

„Wolfs е лек проект и двамата проявиха истински интерес към него. Те са развълнувани от филма и се наслаждават адски много, докато го снимат“, казва още близък до актьорите. 

През декември Клуни говори пред Entertainment Tonight за партньорството си с Пит, шегувайки се че се радва да работи с нови и прохождащи актьори. Той допълни, че колегата му трябва още да се учи, но има потенциал, а и привлекателността му ще отвори широко вратите на Холивуд за големия успех. 

Попитан дали има чувството, че времето не е мръднало от последния им проект, Клуни отговори, че всъщност се усеща, че доста години са минали. „Твърде много, ако питате мен“, продължи в шеговит тон актьорът. 

Джордж Клуни подари на Амал очарователно куче за рождения ѝ ден

Джордж Клуни за близнаците си: Те са еднакви, но и много различни

Когато Пит нарича Клуни „най-красивия мъж на света“ през септември 2022 година, Джордж отговаря „Прав е. Нека си го признаем. Прав е“. Той продължи и допълни, че първият път, когато Пит е получил въпроса е посочил себе си, но интервюиращият му е казал да не го прави, за да не изглежда твърде самовлюбен и да избере друг.

Относно партньорството си в Wolfs, Клуни заяви, че Пит е бил най-евтиният възможен актьор и затова е бил избран за ролята. 

„Той е близък мой приятел и наистина си прекарваме чудесно заедно. Нямам търпение да работя с него“, каза Джордж в по-сериозен тон. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари