IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кармен Електра официално смени името си

29 февруари 2024 17 50

Актрисата подаде молба през декември, която сега беше уважена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вече е официално – Кармен Електра е единственото име, с което ще назоваваме актрисата от „Спасители на плажа“. 

Според документи, цитирани от TMZ, 51-годишната звезда е получила разрешение от съда да промени името си. Решението идва два месеца, след като моделката поиска сценичното ѝ име да замени рожденото ѝ, което е Тара Лей Патрик. 

Тара започва да се представя като Кармен Електра в началото на 90-те години, когато се явява на прослушване за танцьорка към екипа на поп легендата Принс. Тя не получава ролята, но когато чула името, което ѝ дават, то се запечатва в ума ѝ. 

„Принс ми каза, че изглеждам като Електра. Това трябвало да ми е името. Първоначално си помислих, че звучи много супергеройско, което си е така, и затова се колебаех, но постепенно започна да ми харесва и си остана. Вече съм Електра“, каза Кармен през 2014 година. 

Когато Принс, с когото Електра има краткотрайна връзка през 90-те – умира през 2016 година, актрисата си спомни за значимата роля, която музикантът изиграва в живота ѝ. 

В официално изявление до списание People Кармен описва Принс като свой ментор, за когото скърби с цялото си сърце. „Светът изгуби един невероятен човек и музикален гений. Каква благословия е да бъда една от избраните, която имаше възможността да работи толкова близо до него“, пише още звездата.

Електра допълва „Той ми даде името, повярва в мен и вдъхнови цяло поколение. Винаги ще го обичам“.

Актрисата, певица и модел започва професионалната си кариера като Лани Макензи в сериала „Спасители на плажа“. След 11 сезона хитовата драма приключва, а Електра продължава да играе във филми, включително поредицата „Страшен филм“ и „Запознай се със спартанците“. 

Кармен Електра: Напълно съм готова за продължение на „Спасители на плажа“

Кармен Електра още пази банския си от „Спасители на плажа“

Съвсем наскоро изкусителната красавица си направи профил в платформата за възрастни Only Fans, казвайки че се наслаждава на креативността, която е развила с новото си начинание. 

„Щастлива съм, защото реших да бъда шеф на себе си, когато става въпрос за съдържанието, което ще правя. Почувствах свободата и креативността да правя това, което искам, разменяйки идеи с феновете и отговаряйки на техните желания“, казва Електра през септември миналата година. 

Електра заяви, че Принс също така ѝ е повлиял за създаването на професионална етика и желанието постоянно да се усъвършенства, което довело и до регистрацията ѝ в Only Fans. 

По думите ѝ, музикантът постоянно работел и записвал нови песни в студиото си. Виждайки това ниво на отдаденост, тя попивала всичко от своя приятел. Казва, че по този начин Принс е накарал всеки около себе си да търси това ниво на свобода, което върви ръка за ръка с креативността. 

„Помогна ми да знам какво искам. Имам собствена посока, измислям свои креативни идеи. Имам си собствен път“, категорична е Кармен Електра. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари