IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за пролетта – Кейт Хъдсън впечатли с рокля

15 март 2024 14 30

Актрисата се качи на сцената на наградите GLAAD, за да изпълни новия си сингъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън определено е готова за пролетта. 

44-годишната актриса беше олицетворение на красотата, докато изпълняваше новия си сингъл Talk About Love по време на медийните награди GLAAD в Лос Анджелис. Тя носеше бяла рокля на пластове и волани, която бе съчетала с мек грим и свободно пусната руса коса на къдрици. 

„ЛГБТИ общността ме е подкрепяла и е заставала зад мен от началото на кариерата ми. За мен е привилегия да споделя още един слой от моя артистичен живот с най-близките и най-скъпите ми фенове, като по този начин разширявам моето дългогодишно пътуване като ваш съюзник. Музиката събира хората и нямам търпение да разпространя любовта и радостта с куиър хората и наградите GLAAD тази година“, каза Хъдсън в официално изявление преди седмица, когато стана ясно, че ще се качи на сцената в Лос Анджелис. 

Относно песента си, актрисата заяви, че е искала Talk About Love да бъде открита и отворена, като е търсила силно и мощно звучене. „Но също така исках музиката да е рок, поп, денс и дори малко алтернативен запис, какъвто харесвам“, допълни Кейт. 

Последният тоалет на Хъдсън, с който тя се появи на сцената на GLAAD може да е поредният, който ще запази за 5-годишната си дъщеря Рани Роуз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

В интервю за списание People актрисата заяви, че пази всичките си визии от червения килим, както и вечерните рокли, с които излиза на вечери и партита. „Имам доста скъп архив вече. Не всички неща, които съм носила, съм успяла да запазя през годините, но тези, които мога, и тези, които са направени по поръчка за мен, ги пазя“, казва Хъдсън. Тя допълва, че всеки един тоалет разказва лична история за нея и е форма на персонално изкуство. 

И изборът ѝ да запази дрехите си за Рани Роуз не се е родил просто така. Актрисата заяви с усмивка, че вече на няколко пъти е хващала дъщеря си да наднича в гардероба ѝ и да разглежда тоалетите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

„Рани също така разглежда обувките ми, както и определени рокли и тоалети, които висят в дрешника. Тогава си казвам, че всичко това вече принадлежи на нея. Така че, един ден съм сигурна, че ще започнат да ми липсват неща и знам точно къде да ги търся“, шегува се Кейт. 

Кейт Хъдсън: Имах чувството, че съм се провалила

Кейт Хъдсън към сина си: Обичам те безкрайно!

Холивуд е покорен, следва музиката: Кейт Хъдсън пуска дебютен албум

Когато става въпрос за стила ѝ, звездата споделя, че не съжалява за нито един моден избор, който е направила през живота си. Тя заяви, че обожава модата и всичко, което е носила, винаги е било създадено с определена умисъл и история. 

„Мисля, че има неща, които другите хора може да не са харесали и да не ги определят като любими, но аз винаги съм носила и избирала дрехи, които ме карат да се чувствам добре и да изразявам себе си“, продължава Хъдсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

И докато повечето хора познават Кейт Хъдсън като актриса, тази година тя ще покаже нова своя страна – музикант. В момента звездата се подготвя за издаването на дебютния си албум, казвайки че писането на песни е било освобождаващо и забавно преживяване. По думите ѝ, целият процес е бил много важен и катарзисен за нея. 

„Лично написах песните, така че те са много лични и всяка една от тях е различно изразяване на самата мен. Всяка песен ще бъде различна, но все пак ще описва мен“, казва Кейт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

През януари Хъдсън пусна и дебютния си сингъл Talk About Love, който е написан в колаборация с годеника ѝ Дани Фуджикама. Казва, че е искала да създаде нещо красиво и секси, което изразява всичко, в което вярва. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари