IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона каза, че „ентусиазмът“ на децата ѝ я поддържал по време на турнето

29 април 2024 14 40

Певицата може и да е кралицата на поп музиката, но тя е преди всичко майка

Снимка: БГНЕС

Мадона казва, че „ентусиазмът“ на децата ѝ я е поддържал по време на турнето след хоспитализацията ѝ, когато беше „на косъм от смъртта“.
Певицата може и да е кралицата на поп музиката, но тя е преди всичко майка, предава CNN.

Докато изпълнителката на Vogue наближава 80-ия си концерт от турнето си „Celebration“, тя отдели малко време, за да оцени колко много шестте ѝ деца са ѝ помогнали да стигне дотук, след като миналата година преди началото на турнето беше хоспитализирана.

На страницата си в Instagram  Мадона добави, че всяко от децата ѝ е донесло „своя уникален талант на сцената“. Тя също така пише, че техният ентусиазъм я е „държал напред“.

Постът ѝ включваше поредица от снимки на децата ѝ, които са заедно с нея на сцената, както и някои моменти зад кулисите.

Децата на Мадона заемат важно място в турнето ѝ „Celebration“. Дъщеря ѝ Мърси Джеймс, на 18 г., свири на пиано, като в средата на концерта изпълни красиво песента на майка си „Bad Girl“ от албума „Erotica“ от 1992 г. Дейвид Банда, 18-годишният ѝ син, свири на китара в шоуто, а 11-годишните ѝ близначки Стела и Естер действат като диджей и модел на подиума по време на поредицата Vogue.

В последното турне на Мадона, „Madame X“ през 2019 г., най-голямата ѝ дъщеря Лурдес Леон се появява като единствената танцьорка във видеоцентъра на фона на класическата песен на певицата от 1998 г. Frozen. Тя има и общ син Роко Ричи, на 23 години, с режисьора Гай Ричи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари