IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт де Ниро, Салма Хайек, Ирина Шейк – Пенелопе Крус навърши 50 години в звездна компания

30 април 2024 12 30

Съпругът ѝ Хавиер Бардем също беше сред гостите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пенелопе Крус навърши 50 години подобаващо със звездно парти до зори.

На 28 април красивата испанска актриса организира празненство за най-близките си хора, споделяйки снимки в своя профил в Instagram. Сред звездните гости са били дизайнерът Рикардо Тиши, моделката Ирина Шейк, както и много колеги на Крус от Холивуд, включително Салма Хайек, Адам Драйвър, Робърт де Ниро, Мат Деймън, Педро Алмодовар и много други. Рики Мартин и съпругът на рожденичката, Хавиер Бардем, също участваха в снимките.

На кадър, споделен от Рикардо Тиши, Крус се е настанила между него и Ирина Шейк, усмихвайки се широко към камерата. Тя носи черен потник с изрязани участъци по раменете и дълбоко деколте, който е съчетала със сини дънки и черна чанта на Chanel със златна дръжка.

Малко по-късно Пенелопе публикува снимка от Ирина Шейк, с която моделката ѝ пожела честит рожден ден. На нея двете дами са доближили главите си една до друга, като рускинята демонстрира своя сериозен поглед от подиума, а Крус продължава да се усмихва до уши.

„Честит рожден ден на най-красивата жена на света. Мила, добра, забавна и най-добрата майка“, написа Шейк върху снимката, която бе споделена в историите ѝ в Instagram.

Тиши също така сподели видео в своя профил, на което близките на Пенелопе ѝ пеят „Cumpleños Feliz“, което в превод от испански означава „Честит рожден ден“.

„Каква магическа вечер... Ние сме големи късметлии. Честит рожден ден“, написа дизайнерът. На въпросното видео се вижда как Хавиер Бардем прегръща съпругата си през кръста. Тя, от своя страна, подскача и пляска радостно с ръце, докато останалите ѝ пеят. Разбира се, пред Крус беше поставена красива торта със запалени свещички.

Актрисата Салма Хайек, която е една от най-близките приятелки на рожденичката, също беше сред гостите. Малко по-рано през деня тя сподели серия от снимки, с които поздрави Пенелопе за 50-ия ѝ юбилей.

„Честит рожден ден, Пенелопе. Благодаря на Бог, че те изпрати на Земята преди няколко специални години. Всички ние, които сме имали възможността да пресечем пътя си с твоя, знаем, че ти направи живота ни по-луд, по-вълнуващ, по-значим, по-вдъхновяващ и ни научи на важността от солидарност и лоялност“, написа актрисата.

Хайек също така благодари на Крус, че е родила своите малки ангели, които е отгледала по невероятен начин. „Ти си невероятна жена и всяка година се подобряваш още повече“, завърши Хайек, публикувайки съобщението и на испански.

Междувременно Пенелопе Крус е изпълнена с надежда и щастие навръх 50-ия си юбилей. Носителката на „Оскар“ е една от най-желаните дами в Холивуд в продължение на години, участвайки в хитове като „Карибски пирати“, „Ферари“ и много други. Тя също така наскоро бе част от специална рекламна кампания на Chanel, където си партнира с Брад Пит.

„Няма да те оставя сама“ – историята на вечното приятелство между Салма Хайек и Пенелопе Крус

На прага на 50-те Пенелопе Крус не се притеснява от остаряването

Пенелопе Крус и Роджър Федерер сред домакините на Met Gala

Когато не работи, тя се наслаждава на спокоен семеен живот в Испания заедно с Хавиер Бардем, с когото са женени от 14 години, и двете им деца – 13-годишния Лео и 10-годишната Луна.

Източник споделя пред списание People, че актрисата е доволна и щастлива от живота и стабилния си брак. „Пенелопе няма проблем с годините и вярва, че усърдната работа в ранните ѝ години се отплаща, но кариерата ѝ вече не е на първо място. Сега тя може да си избира. И е много доволна от начина, по който ѝ се стече животът“, допълва вътрешният човек.

Източник от Испания пък споделя, че Крус е зряла, красива и уравновесена. По думите му, когато човек е направил толкова много правилни избори в живота си, навършването на 50 години е подарък, а не проклятие.

„Тя има много за какво да се гордее в живота си и да бъде благодарна. Тя е носителка на множество награди, красавица и жена, която обича да се смее и да се забавлява. Уникална е“, казва близък до Крус.

Въпреки че Холивуд я обича, Пенелопе предпочита да стои далеч от лудницата и затова избира да живее в Испания, когато не работи. По думите на запознати, така тя успява да спаси брака си и да се отдаде изцяло на майчинството.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари