IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс призна: Още си падала по жени

15 юли 2019 12 00

Певицата за сексуалните си нагласи – хората не са готови да ги приемат...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Американската певица Майли Сайръс заяви, че все още изпитва сексуално влечение към жените, независимо че вече е сключила брак с актьора Лиъм Хемсуърт. Това звездата признала пред сп. Elle.

„Струва ми се, че хората се заблуждават от факта, че съм омъжена. Моите отношения са уникални. Не знам ще си позволя ли някога да говоря за тях публично, защото те са доста сложни, съвременни, нови и не смятам, че сега хората са готови да ги приемат. Надявам се, че не си ме представят да готвя вечер по престилка в кухнята. Аз съм в хетеро връзка, но ме привличат и жени.“, признала Сайръс.

Майли Сайръс стана звезда покрай телевизионния канал Disney и пусна два албума с песни покрай сериала „Хана Монтана“.

Пред изданието певицата споделя, че не е искала да влезе повече в образа на Хана Монтана след като вече била на 18 години и правила секс за първи път.

Тази година излезе нейният седми студиен албум She Is Coming.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

бай Иван ( преди 4 години )
И аз си признавам падам си по жени! И даже си признавам, че си падам по жени дето си падат по жени! Ето излях си душата! Сега нека ми пишат жени или жени дето си падат по жени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар