IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Мъри стана татко за трети път

6 ноември 2019 17 40

Той вече има две дъщери

Снимка: Reuters

Тенисистът Анди Мъри вече е горд татко на момченце. Той и съпругата му Ким Сиърс-Мъри са посрещнали третото си дете миналата седмица. Това съобщи дядото на Мъри, който твърди, че всичко е минало добре и майката и бебето се чувстват чудесно.

Рой Ерскин, който е на 88 години, споделя пред The Scottish Sun, че все още не знае името на момченцето, но се радва, че всичко е приключило. Анди и Ким вече имат две дъщери – София на 3 години и Еди на 2.

В интервю пред The Times тенисистът споделя, че ще си вземе кратка почивка от спорта, за да помага в грижите за най-новия член на семейството. „Ще се опитам да балансирам нещата между кариерата и семейството си, но приоритет ще ми бъдат съпругата и трите ми деца. Тенисът няма да е вечен и затова искам да прекарам нужното време с най-близките си хора“. 

Мъри и Сиърс са заедно от 2005 година, когато се запознават по време на турнира US Summer Open. Женят се през 2015 година, а Ким беше неотлъчно до своята половинка по време на тенис турнирите. Появяванията ѝ обаче намаляха, когато се появи първото им дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари