IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян с нов „годежен“ пръстен от бившия

2 декември 2019 14 50

Той иска да се съберат, тя се дърпа

Снимка: Reuters

Клои Кардашян получи куп изненади за 35-ия си рожден ден този уикенд, но най-голямата дойде от бившия ѝ – Тристан Томпсън, който е баща и на дъщеря ѝ.

Звездата се сдоби със скъпи бижута, сред които и диамантен пръстен, който бетонира желанието на баскетболиста да се събере с риалити звездата, ала тя е доста скептична.

„Напоследък Тристан само ми повтаря колко съжалява, колко ме обича и как иска да се съберем. Но в момента не мога да понеса нищо повече освен заедно да отглеждаме дъщеря си. Той може и да иска повече, но аз не съм на тази вълна“, коментира пред сестрите си в риалитито Keeping Up with the Kardashians Клои.
Хубавицата се сдоби на празника си с диамантено колие подарък от бившия и след това с диамантен пръстен, който зет ѝ Скот Дисик определи като „годежен“.

„Малко съм разколебана дали да ги приема. Не искам да си създава грешни очаквания. Ако ги приема, това означава ли, че го подвеждам?. Това са наистина мили жестове, но не могат да оправят случилото се“, коментира пред екрана Кардашян.

Клои е категорична, че между нея и Тристан не се случва нищо романтично. Спортистът ѝ изневери дни преди да роди дъщеря им Тру през април 2018 и макар че те се събраха въпреки постъпката му, отношенията им не бяха същите. Този февруари Тристан целуна публично тяхна обща приятелка, което сложи край на връзката им и Клои го остави. Звездата се опитва да поддържа приятелски отношения в името на дъщеря им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари