IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 септември

3 септември 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приятел ще ви изненада с пропуск за светско мероприятие, от което се интересувате, но достъпът но него не е свободен. Обхванати от силното вълнение за предстоящото събитие не забравяйте да се поинтересувате дали няма специфични изисквания като дрес-код или други задължителни атрибути, които ако не спазите може да изпаднете в доста неудобно положение.  

Телец

Разпределяйте финансите си внимателно. Не увеличавайте разходите, разчитайки на бъдещи постъпления. Бъдете особено сдържани и предпазливи, ако общувате с нови познати, представители на други езици и култури, а не сте на ясно с манталитета им.

Близнаци

Ще се натъкнете на затруднения при решаването на юридически казус. Посъветвайте се с приятелите за квалифициран специалист, който би могъл да ви консултира в конкретното направление. Не разчитайте на случайни препоръки и споделен опит, ще се подведете.  

Рак

Ограничете разходите и не си позволявайте покупки на стоки за дълготрайна употреба, подтикнати от външно внушение. Ще ви трябва много време, за да „закърпите“ бюджета след това, а на всичкото отгоре и предметът може да се окаже дефектен и да ви създаде допълнителни главоболия.

Лъв

Преценявайте много внимателно с кои проекти е подходящо да се захванете и кои е по-добре да отложите. Придържайте се към правилата, не надценявайте възможностите си и ресурсите, с които разполагате. Лекият застой е за предпочитане пред действията на „празен ход“.

Дева

В личен план са възможни остри спорове на финансова тема или друг въпрос, по който гледните точки с партньора се разминават. Изхождайки от прословутия си прагматизъм със сигурност позицията ви ще е безупречна, но ще стигнете много по-бързо до правилното решение, ако този път отстъпите. Така ще помогнете на любимия човек да осъзнае отговорността си.  

Везни

Необходимостта да предприемете кратко, но непредвидено делово пътуване може да ви разтревожи. Няма да се наложи да се справяте със сериозни затруднения. Подгответе грижливо документите си и се опитайте да се сближите с новите делови партньори, с които ще се налага да работите.

Скорпион

Присъствието ви на импровизирана професионална дискусия ще се окаже много полезно. Ще ви подскаже оригинално решение на практическа задача, което не ви е хрумвало до момента. Интелектуалните дейности ще ви се отдават по-лесно от физическите.

Стрелец

Действайте екипно без да натрапвате гледната си точка. Комбинацията от такт и последователност е печелившата ви карта. Дайте си време за обмисляне на нови идеи и предложения. В началото може да ви изглеждат абсурдни, но скоро ще откриете къде е рационалното зрънце.

Козирог

Заредете се с търпение, ако работата ви е свързана с много хора. Дребните им пропуски може да ви създадат сериозни затруднения. Преглеждайте обстойно всички документи, които се налага да подписвате.  

Водолей

Енергетиката ви е стабилна, но настроението – не. Ако е възможно да се изолирате и да работите самостоятелно поне за известно време, то направете го. В противен случай пристъпите на раздразнителност може да навредят на отношенията дори с хора, с които се разбирате добре.

Риби

Във ваша полза е да работите с равномерно темпо днес. Бързането и хаотичните действия са предпоставка за грешки. Ще имате възможност да ги коригирате, но ще се почувствате неудобно от факта, че изобщо сте ги допуснали. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари