IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои мъже са ураган в леглото?

28 септември 2019 17 00

Скорпионите са номер едно, вижте Топ 5

Снимка: Istock

Зодиакалният знак говори не само за характера на дадения човек, но и какъв е той на интимния фронт. Кои мъже според зодията са номер едно в леглото?

Вижте какво смятат астролозите.

Близнаци

Сексът е нещо, без което животът на Близнаците е невъзможен. Те са истински секс играчи в леглото, обичат разнообразието и всичко да е по много. Казанова, който ще вземе лесно ключа за сърцето и тялото на всяка жена. Бъдете подготвени за факта, че мъж от този зодиакален знак може да предложи тройка, да се влюби докато е в колата по време на задръстване, въобще – всичко нестандартно.

Какво им харесва: Най-чувствителната зона на Близнаците са ръцете. Те обичат леки целувки, особено по върха на пръстите и зоната над лакътя.

Лъв

Лъвовете се държат като хищници и в леглото, но има сериозен проблем – дори в моменти на страст искат да ги задоволят, а не обратното. Тези мъже обичат експериментите в секса и в същото време партньорът им да е на една и съща вълна и да подкрепят пикантните му идеи. Лъвовете обичат да се грижат за жената до себе си, но когато „ловът“ приключи, те лесно преминават към търсене на нова „жертва“.

Какво им харесва: Лъвовете са умели и страстни любовници. Лъвът реагира радостно на ласки по гърба – от галене до масаж с различна степен на интензивност.

Водолей

За мъжете Водолеи в леглото е важна не толкова физическата, колкото духовната връзка с партньора им. Освен това те знаят как да обичат една жена и как да ѝ доставят удоволствие. И в комбинация с верността, характерна за този знак, Водолеят е просто идеал сред мъжете. Но за да бъде избрана от Водолея една жена – и тя трябва да работи усилено за връзката. А и не на последно място – за тези мъже е важно избраницата им да има красиво тяло.

Какво харесват: Прасците и глезените са най-чувствителните зони за Водолея. Самите те обичат да се възхищават на тези части и в женското тяло.

Скорпион

Сред всички зодиакални знаци Скорпионът е номер 1 в сексуалните отношения. Мъжете, родени под този знак, никога няма да пропуснат възможността да съблазнят жена, а нежният пол трудно устоява на чара им и някаква необяснима привлекателност. Скорпионите са страстни и ненаситни в леглото.

Какво им харесва: Основните им ерогенни зони са половите им органи. Дори лекото докосване до тях може да превърне вашия Скорпион в бушуващ вулкан.

Стрелец

Подобно на Скорпионите, Стрелците също са сред най-добрите любовници. Те знаят как да намерят подход и да очароват всяка жена. А късметлийките с мъж Стрелец до тях се чувстват като принцеси. Но все пак имайте едно наум – те често „тичат зад всяка пола“ и изневерите не са им чужди. Но малко от жените остават разочаровани след нощ, прекарана с мъж от този знак.

Какво харесват: Ерогенната им зона са краката и особено бедрата. Ръката на коляното, която бавно, но сигурно се движи нагоре по крака на Стрелеца, е в състояние да го подлуди и разпали огъня на страстта.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Бай Ганю ( преди 4 години )
Забравихте овена... Тоя дивак е истински шампион в леглото и с необуздания си нрав прави истински фурор в леглото....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
............. ( преди 4 години )
tova napisanoto ne e suvsem viarno . i dvamata mi bliznaci ne sa takiva hora .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар