IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Ребъл Уилсън свали 18 кг?

9 август 2020 12 00

5-те тайни от режима на звездата

Как Ребъл Уилсън свали 18 кг?

След невероятната трансформация на Адел, друга знаменитост, която успя да привлече вниманието с рязката промяна на теглото си е актрисата Ребъл Уилсън (40). Пухкавата блондинка става все по-смела със селфитата като позира по бански и клинове и разкри, че е успяла да се отърве от цели 18 кг.

Каква е нейната тайна?

1. Вдига тежести

Ребъл не пести усилия, тя често може да бъде видяна да вдига тежести и да влачи гуми. Нейният персонален треньор Джоно Кастано разкри, че тя тренира седем пъти в седмицата и силовите упражнения са с висока интензивност в плана ѝ.

2. Тя смесва силови тренировки с интензивни

Т. нар. HIIT тренировки (високоинтензивни тренировки) са сред най-ефективните начини човек да подобри фигурата си. И Ребъл не прави изключение! Звездата почти ежедневно прави спринтове и работи с въжета. Освен това тя има боксови упражнения, като по този начин работи паралелно за сила и издръжливост.

3. Тя се катери

Уилсън е голям фен на катеренето. Тази година тя постна в социалната мрежа няколко селфита от планински местности, а треньорът ѝ разкри, че терените са стръмни и изискват по час и половина ходене.

4. Тя следва „метода Меир“

Или казано по друг начин дъвче всяка хапка по 40 пъти преди да я глътне. Това ѝ помага да смила качествено храната, да хапва по-малко и да дава достатъчно време на мозъка си да изпрати сигнал до стомаха, че е сит. Освен това Ребъл хапва на тишина и без да се разсейва, за да се наслади на храненето и да консумира точно толкова, колкото ѝ е необходимо.

5. Тя е търпелива и отслабва бавно

Според треньора ѝ Джоно 1 година е оптималното време, в което човек може да свикне с определен режим и да види страхотни резултати от него. Той съветва клиентката си да бъде търпелива и да има реалистични цели и очаквания, за да остане мотивирана и да следва лесно режима си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари