IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна в деветия месец: Кели Роуланд все още тренира

25 януари 2021 11 00

„Това бебе какво още чака?“, пошегува се изпълнителката

Снимка: БГНЕС

Кели Роуланд може и да е бременна в деветия месец, но това не ѝ пречи да остане отдадена на фитнес целите си. Изпълнителката обяви през октомври, че чака второ дете, като се появи с наедряло коремче на корицата на Women's Health. Въпреки напредналата бременност, Роуланд продължава да тренира и да поддържа форма.

Звездата сподели няколко клипа в социалните мрежи, на които показва как прави няколко упражнения за здраво тяло. В сериите си тя включва седене до стена, клякания и магарешки ритник, докато е облечена в спортен сутиен, черен клин и показва на света големия си корем. „Тя все още е бременна и затова все още тренираме“, казва личната ѝ треньорка Ребека Брокстерман в един от клиповете. Кели го препубликува и написа „Това бебе какво още чака?“.

Роуланд заяви пред Women's Health, че е била също толкова активна и по време на първата си бременност. Тя и съпругът ѝ са горди родители на 6-годишния Титан, който съвсем скоро ще стане батко. Преди 6 години изпълнителката е правила йога, вдигала е тежести, бягала е леко и се е разхождала. Но по време на първи триместър на втората си бременност тя е била неактивна и е лежала у дома.

След като започнала да се чувства по-добре, Кели се е завърнала към специалните тренировки за бременни, които прави под строго наблюдение от професионалист. Освен че прави упражненията на Брокстерман, тя се занимава и с йога, разхожда се често и се разтяга. Освен това, физическата ѝ активност включва и танцуване. В профила ѝ в Instagram феновете често виждат как Роуланд се забавлява на фона на любима музика.

Разбира се, тренировките не са единственото нещо, което поддържа добрата фигура на звездата. По време на бременността си тя се храни здравословно, като отбелязва, че пие литри вода всеки ден и яде често, но малки порции ястия. В момента се фокусира и върху овесената каша, протеиновите шейкове, сардините, белтъците, спанака и плодовете.

Засега все още не е ясно точно кога ще се появи второто дете на Кели Роуланд, но по всичко личи, че ще е съвсем скоро.

Преди да правите каквито и да било тренировки по време на бременността си, трябва задължително да се консултирате с лекар!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари