IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Кейли Куоко ни мотивира за лятото

13 април 2021 16 30

Тя прави различни тренировки, за да поддържа форма

Снимка: Getty

Актрисата Кейли Куоко послужи като добро вдъхновение за всеки, който се чуди дали да стане от дивана. Тя сподели в своя профил в Instagram част от фитнес ежедневието си, опитвайки се да послужи за пример на милионите си последователи. Заедно с личния си треньор Райън Соренсън, 35-годишната звезда прави всякакви упражнения – от кардио до бокс.

„Понеделник с Райън Соренсън. Благодаря за болезнените снимки“, написа Куоко в социалните мрежи. Фитнес треньорът ѝ също сподели видео, на което показва как клиентката му тренира с ластици в компанията на сестра си Бриана. Във втори клип пък звездата от „Теория за големия взрив“ и „8 прости правила“ демонстрира завидни умения в бокса. За да победи умората и да се мотивира още повече, Кейли е пуснала за фон песента Rain on Me на Лейди Гага и Ариана Гранде.

Това съвсем не е първият път, в който Куоко се опитва да мотивира феновете си да се движат повече и да обърнат внимание на фигурата си. През ноември 2020 година тя отново публикува видео, на което се боксира, доказвайки, че това е едно от любимите ѝ упражнения. Когато пък не работи с Райън Соренсън, актрисата не седи у дома, а продължава с тренировките, като смесва кардио с тежести.

През септември 2020 година тя публикува видео, на което скача на въже, носейки маска. „Новото ми любимо начинание по време на карантината! Всичко, от което имате нужда е едно въже и добра музика!“, написа тя в социалните мрежи. През 2018 година звездата споделя пред Women's Health, че обича да разнообразява сесиите си във фитнеса, редувайки упражнения за различни мускулни групи.

Публикувайки серия от снимки и видеа в Instagram, тя показва как прескача между различни уреди и използва почти всяко фитнес оборудване, за да поддържа форма. „Колкото и да обичам йогата и пилатеса, това място се превърна в мой дом по толкова много причини“, написа актрисата. По онова време звездата работи с екип, който ѝ помага да се възстанови след операция на рамото.

„Поддържането на форма е доста трудно и изисква много работа, затова когато намерите правилната програма за вас, не я изпускайте!“, съветва звездата. Когато не се намира във фитнеса, Кейли обича да тренира и навън. Тя често играе тенис на корт или язди кон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари