IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на шампион: Линдзи Вон тренира на плажа

25 април 2021 15 00

„Нямаше да е почивка, ако не тренирам“, категорична е скиорката

Снимка: БГНЕС

Линдзи Вон е шампион дори и извън ски пистите.

В момента носителката на олимпийска титла от 2010 година е на почивка, но не забравя да поддържа добра форма. В своя Instagram Вон показа упражненията, които прави на плажа, създадени от треньора ѝ Гънър Питърсън. „Нямаше да е почивка, ако не тренирах“, пише тя под публикацията и благодари за създадената програма.

Във видеото се вижда как Линдзи започва сесията си с няколко движения, насочени към стягане на коремните мускули. Тя прави страничен планк и разтягане на кръста, последвани от няколко спринта по плажа, клякания назад и тренировка на ръцете с помощта на два камъка. В края на клипа си личи, че Вон вече няма сили, но пък е доволна от това, което е направила.

Феновете и приятелите ѝ веднага я поздравиха за отдадеността и волята за упражнения. „Винаги го правиш както трябва!“, похвали я треньорът ѝ Гънър Питърсън. Той също публикува клипове на Вон в профила си, пишейки, че липсата на фитнес не е проблем за клиентката му. „Линдзи Вон на плажа! Искам такава тренировка!“, написа пък Ашли Греъм. Линдзи и преди е публикувала тренировките си по време на почивка, като тогава те включваха щанга и доста усилия.

Шампионката споделяше видеа, на които показва и натоварената си фитнес рутина, като понякога ѝ се налага да използва истинска тоалетна чиния, за да постигне перфектната форма по време на клякания. В скорошно интервю за Women's Health Линдзи казва, че упражненията ѝ помагат както на ума, така и на тялото. „Просто обичам да се предизвиквам. Обичам да се чувствам силна, както физически, така и психически“, споделя тя пред списанието. Допълва, че след всяка тренировка се чувства по-здрава и по-уверена в себе си.

Все пак Вон намери време и за почивка по време на ваканцията си. Тя реши да покара малко падъл борд в кристално чистите води.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари