IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аиша Къри след отслабването с 15 кг: Опитвам се да се чувствам добре в кожата си

6 януари 2023 09 00

Съпругата на Стеф Къри споделя целите си за 2023 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Както повечето от нас, Аиша Къри започва новата година с поставяне на няколко цели, свързани с подобряване на здравето.

В ново интервю за списание People, професионалната готвачка и авторка на кулинарни книги говори открито за своята 2023 година, в която ще се опита да подобри фитнес състоянието си, да изгради повече мускулна маса и да се фокусира върху здравето на организма. В допълнение, тя споделя и плановете си за това как ще се опита да спази всичките си цели, да се мотивира повече и да поддържа последователна здравословна рутина.

33-годишната Къри признава, че всъщност не определя целите си за цялата година, а по-скоро си поставя нова всеки месец. По думите ѝ, така е по-лесно да се поддържа в оптимална форма, да следва стъпките към успеха и да постига малки победи през цялата година.

„През последните три години преминавам през здравословно приключение. Обичам да си поставям цели и да ги записвам, защото по този начин спазването им става по-лесно. Пристрастена съм към това и осъзнавам, че този метод наистина работи за мен, виждам положителни промени в себе си“, казва тя пред списание People.

Аиша казва, че една от основните ѝ цели през този януари е да изгради малко повече чиста мускулна маса. През последната година тя отслабна с цели 15 килограма, което значително променило тялото ѝ, но сега е време да започне да стяга всеки един мускул. „Искам да се оформя и да се почувствам по-силна“, категорична е кулинарката.

За да започне годината, Къри е създала партньорство с безплатното приложение MyFitnessPal, в което може да следите калориите и напредъка си през цялата година. Сега в него може да намерите и полезни съвети от Аиша за здравето, както и рецепти, с които да подобрите целите си. По думите ѝ, програмата е достъпна за много хора и е лесен начин да стартирате новата година.

„Когато започне новата година, всеки се хвърля в дълбокото и започва да прави всичко на високи обороти, но в крайна сметка се проваля“, казва Къри. По думите ѝ, трябва да се започне плавно, да се слуша тялото и да не се гладува, за да може организмът да работи на пълни обороти и по този начин да изгаря мазнини, като в същото време се предпазва от болести и инфекции.

Започвайки новата година, Къри казва, че винаги си напомня да не се сравнява с другите хора, особено със съпруга си Стеф, който е професионален баскетболист. Допълва, че раждането на три деца през последните 10 години – 4-годишният Канън, 7-годишната Райън и 10-годишната Райли – са ѝ помогнали да се научи, че здравето не е състезание, като е необходимо да се грижим за него с усмивка и да правим това, което ни кара да бъдем щастливи.

Аиша споделя, че в началото се е опитвала да се състезава със Стеф, но постепенно е разбрала, че просто няма как да спечели. Затова е решила да даде крачка назад, да си поеме дълбоко въздух, да помисли какво точно трябва на тялото ѝ и как да му го даде. „Осъзнах, че високоинтензивните тренировки не са за мен. Така че, една разходка сред природата или леко тичане за 20 минути ми бяха напълно достатъчни“, разказва Къри. По думите ѝ, така започнала да вижда все повече положителни резултати, след което преминала към йогата и пилатеса.

Диетата на звездите: Дневното меню на Аиша Къри

Диетата на звездите: Как Аиша Къри свали 15 килограма?

Едно от нещата, които Къри иска да предаде на своите фенове, е да бъдат мили и внимателни към себе си. Насърчава ги да не се критикуват твърде много, да си дадат време за постигане на целите и да не правят неща, които ще се отразят зле на тялото и ума им.

За още здравословни съвети последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари