IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Тренировката на Дженифър Анистън ще ви изпоти

9 юни 2023 08 30

Актрисата ни вдъхновява за домашни упражнения

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Анистън е на 54, но все още поддържа страхотна форма. Сигурно се чудите как на тези години една жена може да изглежда по този начин? Много просто – въпрос на гени, специален режим и мотивация. Наскоро актрисата засне нова фотосесия, на която много закръглени и неспортуващи жени биха поцъкали с език. Но трябва да ви кажем, че въпреки тяхното възмущение, тя може и да успее да накара някои да влязат във фитнеса, за да може един ден да се похвалят със същите секси извивки.

В интервю за InStyle звездата от сериала „Приятели“ признава, че в желанието си да спортува, се наранила. Става дума за нейния прочут инцидент през 2001-а, когато тя паднала на земята от изтощение.

Анистън казва още, че в един момент физическата активност на всяка цена повече вреди, отколкото да помага. И това научила самата тя, претоварвайки се в залата.

„Моят физиотерапевт ми даде кукла Барби, която е покрита с кинезиолента“, споделя Дженифър. И допълва, че основната цел на куклата е да ѝ покаже всяко едно нараняване, което е имала за последните 15 години.

Анистън разчита на домашни тренировки

Докато в началото звездата се пренавивала твърде много за упражненията във фитнеса, днес предпочита по-леки домашни тренировки. Сега тя си партнира с програмата Pvolve, чрез която поддържа тялото си вкъщи и има по-балансиран начин за това.

„Приятелката ми, която не бях виждала от пандемията, напълно преобрази тялото си. То беше красиво, но тя също така каза, че енергията ѝ е такава, както никога досега“, разказа актрисата за програмата.

Избягвайте твърде интензивно кардио, съветва Анистън

Дженифър посочва че кросфит тренировките определено не са за нея. Опитвала е и с бокс, но нейните китки са твърде нежни и лесно се контузвала. Докато с домашните тренировки, които прави в момента, тя не изпитва безумна умора или болка в мускулите и ставите.

Нова среща: Дженифър Анистън вечеря с Джъстин Теру

Приятелство завинаги – Дженифър Анистън и Лиса Кудроу подкрепиха Кортни Кокс

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Тренировка с приятели – мотивацията на Дженифър

И докато потните снимки на секси изглеждащата актриса може да са мотивация за някои жени, за нея подобни кадри не са достатъчни. Тя признава, че предпочита да прави упражнения с друг човек.

„Ако слушате хубава музика, можете да се забавлявате, но аз обичам да бъда напътствана. Твърде лесно ми е да правя нещата по-малко правилно, отколкото би трябвало“, разказва тя.

Музиката нахъсва звездата за трениране

Анистън обича да вдига и гирички. А за фотосесията за въпросната платформа прави и различни други упражнения. Например с медицинска топка и специално въже. Що се отнася до мотивацията, тя разкрива още, че обича да тренира на музика.

Междувременно актрисата посочва, че с тренировките не спазва строга диета. Докато преди се ограничавала от въглехидратите, сега си позволява да хапне понякога сандвич или паста и така да възнагради усилията си.

„Всички много се страхуват от кошницата с хляб, но аз вече не се страхувам. Стига всичко да се прави умерено“, посочва тя пред списание People.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари