IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упражнения за супер секс

17 февруари 2016 06 00

Всяка жена трябва да ги прави, ако иска да подобри своя полов живот

Нина Добрев; Снимка: Instagram

Нина Добрев; Снимка: Instagram

Истината е, че редовните тренировки подобряват сексуалния живот на всеки човек. Хората, които спортуват редовно, имат по-голяма увереност в тялото си, по-силни и гъвкави са, а секрецията на ендорфини в телата им е по-голяма.

Последните изследвания показват, че човек трябва да спортува поне по 20 минути на ден, за да се наслаждава на секса повече.

В допълнение към кардио и силовите тренировки, гъвкавостта също е от решаващо значение за по-добрия и качествен секс.

Ако сте гъвкави, ще си спестите някои болежки по време на експериментирането с нови пози в леглото.

Ето и серия от 10 упражнения, които ще подобрят времето ви под завивките:

1. Клекове

Те са страхотни за тонизиране и оформяне на краката и дупето. Плюс това клековете ще ви подготвят за онези моменти, в които искате да бъдете отгоре (върху партньора си). Как да ги правите: Застанете с изправени крака на ширината на раменете. Поддържайте петите залепени за пода и не се огъвайте в кръста. След това сгънете коленете, сякаш сядате на стол. Можете също така да включите три до пет-килограмови тежести в ръцете си, които да вдигате на височината на рамото докато клякате.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

2. Поза мост

Тази поза укрепва вътрешната част на бедрата, ръцете и прасците и стяга задните части, освен това мускулите на тазовото дъно също се стягат, което може да доведе до по-силни, по-контролирани оргазми. Когато правите мост, опитайте се да задържите позата поне за 30 до 60 секунди. На снимката вляво виждате как актрисата Нина Добрев прави мост.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

3. Повдигане на таза

Това упражнение укрепва тазовото дъно и долната част на гърба, стяга корема и подготвя тялото за доста от по-сложните секс пози. Опитайте се да правите 20 до 25 повторения в три до пет серии всеки път.

4. Упражнения за баланс с фитнес топка

Това е едно от най-добрите упражнения за укрепване на коремните мускули, ръцете и гърба, и за подобряване на цялостната стабилност на тялото.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

5. Планкове

Тази поза е един от най-ефективните начини за укрепване на цялото тяло. Тя ще увеличи вашата издръжливост не само във фитнеса, но и в спалнята.

Снимка: popsugar.co.uk

6. Коремни преси – горна и долна част едновременно

Те подобряват баланса на тялото и вашия контрол над него. След като приключите 3-5 серии по 15 пъти коремни преси, застанете във V позиция и започнете да се люлеете леко на опашната кост, за още по-добър баланс.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

7. Екстенция на краката от седнало положение

Трябва да можете да разчитате на силните си крака в спалнята, само така можете да бъдете по-издръжливи по време на секс. Правете най-малко две до три серии от по 10 повторения за всеки крак.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

8. Упражнения за трицепс

Трицепсът ще ви поддържа стабилни по време на секс, затова не пропускайте упражненията за този мускул. Ако правите тези упражнения на стол (като на снимката долу), ще работите и за дупе.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

9. Лицеви опори

Те също укрепват раменете, ръцете и краката, но като допълнителен бонус подобряват здравината на гърдите.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

10. Поза кобра

Тази поза от йога работи върху много мускулни групи, долната част на гърба, ръцете, раменете. Освен това по време на стречинг се увеличава енергията в тялото и притокът на кръв към областта на таза. Задържайте тази поза в продължение на около 15 до 30 секунди.

Снимка: Travis McCoy/travismccoy.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари