IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Революционно: Учени откриха как да не старее кожата

25 март 2019 06 30

Как да останем млади, обясняват специалистите

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Двама прозорливи италиански учени успяха да открият революционен метод, който да спре интензивното стареене на кожата. Д-р Карло Микелини и д-р Андреа Малвенти представиха в „България сутрин“ своя начин да подхраним и защитим външната ни обвивка.

Това е истинската биостимулация, но без игли. Очакваме ревитализация и пилингов ефект. Всеки човек над 18 години може да ползва продукта. Употребата му не носи никакви последствия, но е хубаво с него да работят професионалисти. Това обясниха двамата учени пред Bulgaria ON AIR.

„Измислили сме този нов продукт за пазара, който е истинската стимулация, но без игли. Това не е крем, като воден гел е. Това е двуфазна технология. Много сме горди, много време ни трябваше, за да измислим тази уникална формула“, коментира д-р Карло Микелини.

„Познаваме се от 10 години. Бяхме студенти в един университет. Започнахме работа в една и съща компания. След две години работа решихме да направим своя концепция. Стартът беше труден. Но за един млад човек да започне собствен бизнес не е особено леко, но само за година сме представени в 20 държави. Не ние, продуктът говори за себе си“, обясни д-р Андреа Малвенти.

Двамата подчертаха, че начинът на живот е много важен за качеството на кожата ни. Трябва да се чувствате добре и да спортувате. Сънят също е много важен, тъй като кожата се подобрява по време на съня.

Продуктът е за всеки, който е над 18 години. Той не носи тежки последствия, но все пак е медицински продукт и е необходимо да работят професионалисти. Ефектът се вижда още от първата процедура.

„Не правим чудеса, но работим в тази насока. Искаме хората да се почувстват млади“, отбелязаха двамата учени.

Консултантът по козметология Валерия Цимбал посочи, че Микелини и Малвенти предлагат подхранване на кожата с ефект на леко излющване.

„Още от първата процедура усетих много добър ефект. Кожата ми е подхранена добре“, сподели тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари