IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на добрия външен вид на Адриана Лима

16 декември 2014 10 49

Красивата бразилка залага изключително много на спорта

Адриана Лима; Снимка: Getty Images

Адриана Лима; Снимка: Getty Images

Грандиозното шоу на Victoria's Secret за тази година вече приключи и едно от очевидните заключения, които може да направим след него е, че всички ангели изглеждаха безумно и дори нереално добре.

Всяка красавица може да ви очарова със своите форми, но един от безспорните фаворити е Адриана Лима. Бразилката е въплъщение на женствеността и красотата. Моделът обаче не залага само на естествените си дадености, а по-скоро ги усъвършенства чрез много спорт и тренировки.

За да разберете повече, ето и кои са тайните на добрия външен вид на Адриана Лима:

Бокс

„Той е тренировка за ума и тялото“, споделя очарователната бразилка за любимия си спорт. Моделът добавя още, че често обича да си представя, че се изправя срещу световния шампион по бокс – Мани Пакиао.

Лицеви опори за напреднали

Въпреки че самата Адриана признава, че не може да ги понася. „Те са тренировка за цялото тяло, но са ужасни“, споделя красавицата.

„Агресивна“ музика

„Всъщност слушам албума на Продиджи „The Fat of the Land“, докато тренирам“, признава нежната Лима. Тя допълва още, че по време на усилена тренировка бавната музика е нещото, което буквално може да я влуди.

По две тренировки на ден

„Аз увеличих тренировките си до понякога два пъти на ден, когато се приготвях за модното шоу на Victoria's Secret“, признава Лима.

Посещение на фитнеса с приятели

Чаровната бразилка признава, че обича да ходи на фитнес със своята братовчедка. „Мисля, че тренировката с приятел ти помага да останеш мотивиран, но също така е и една добра система за подкрепа, когато чувстваш, че вече не можеш да се справиш“, споделя Адриана Лима.

Упражнения за горната част на тялото

Моделът признава, че ангелските крила, които носи по време на модното шоу са изключително тежки, но с подходящите упражнения, тя се подготвя за тях.

Кафе

С него красавицата успява да се зареди с енергия за тренировки, дори когато не се чувства особено тонизирана.

Адриана Лима по време на модното шоу на Victoria's Secret 2014; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари