IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви сте в леглото според зодията ви

4 декември 2022 19 30

Малко насоки, когато си избирате половинка

Снимка: Istockphoto

Всеки има свой стил на правене на любов и любими секс пози. Често той е свързан с темперамента на самия човек, който пък може до известна степен да бъде определен дори само по зодията. Ето и какви са в леглото отделните зодиакални знаци според астролозите:

Овен

Овните са добри в леглото и обичат да се заиграват, облизвайки различни части от тялото на партньора си – да смучат врата му/ѝ, пръстите и т. н. Те са страстни и много издръжливи. Правят секс на високи обороти.

Телец

Телците правят нещата бавно и хедонистично. Те са търпеливи, залагат на по-дълга любовна предигра и искат да включат в нея всичките си сетива.

Близнаци

Близнаците са игриви и обичат да експериментират. За тях сексът почти винаги включва и допълнителни играчки и обичат да бъдат съблазнявани. Често вкарват по-дръзки реплики по време на самия акт.

Рак

Раците са емоционални и при тях плътските удоволствия минават първо през главата. Трябва да се чувстват обичани и обгрижени по време на секс и самите те се раздават всеотдайно.

Трите най-честни зодии, на които винаги можете да се доверите

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

Лъв

За Лъвовете сексът е като поредната сцена, на която трябва да се изявят и то по най-добрия начин. Готови са да влизат в различни роли, които да им осигурят аплодисменти.

Дева

Девите са методични и практични. Не държат на излишната романтика и сексът за тях е средство да удовлетворят нуждите си. Не са особено претенциозни, стига да получат желания оргазъм. Държат много на хигиената, затова често правят секс на места като банята например.

Везни

Везните обичат преследването и лукса. За тях сексът е добре планиран и в него присъстват скъпи аромати, свещи, меки възглавници и копринени чаршафи. За тях е важно емоционалното усещане от интимния акт – да се чувстват щастливи и желани.

Скорпион

Сексът със Скорпион е див и много страстен. Този зодиакален знак се раздава напълно и за него няма табута.

Стрелец

Стрелците са много приключенски настроени и носят този свой дух и в леглото. Обичат спонтанните неща и да правят секс на необичайни места. За тях е важно да има адреналин дори в любовния им живот и винаги внасят нещо дръзко и опасно в него.

Водолей

Водолеят обича да има ментална ситуация. Преди да си свали дрехите, той търси тръпка и предизвикателство. Обича да флиртува и да стимулира партньора/партньорката си с думи и докосване.

Риби

Те са духовни създания и обичат романтиката. Обичат сутрешния секс и да имат достатъчно време да го практикуват спокойно, без да бързат. Изпадат в истинска нирвана и се отдават не само телесно, а и ментално на партньора си.

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари