IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-сексуалните зодии?

25 януари 2023 17 30

Разберете кои шест звездни знака имат най-голямо либидо

Istock

Istock

Мислите ли твърде често за секс? Ако отговорът е „да“, вероятно имате доста високо либидо. Хората сме сексуални създания, така че е естествено да искате да бъдете интимни с партньора си (или дори със себе си), без значение от коя зодия сте, но все пак някои звездни знаци притежават черти, които ги правят по-сексуални в сравнение с други.

За едни хора сексът веднъж седмично е напълно достатъчен, а други имат нужда от него всеки ден. Сексуалните ни нужди често вървят ръка за ръка и с настроенията ни.

Както при толкова много други неща и по отношение на секса астрологията може да оформи нашата личност, повлиявайки на типа партньори, които сме, на нещата, които обичаме да правим в леглото и на честотата, с която се възбуждаме.

А ето и кои са 6-те най-сексуални зодиакални знаци:

1. Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са известни със своя силен сексуален апетит. Те обаче не са от типа похотливи хора, които биха правили секс с когото и да е. Не, Скорпионите предпочитат да правят секс с някого, с когото имат емоционална връзка. Това не означава, че те са напълно против да се отдават на секс за една нощ, но са много по-ненаситни да правят секс, когато в живота им има човек, към когото изпитват силни чувства.

2. Овен

(21 март – 19 април)

Овните са сексуалните акробати на Зодиака. Те са една от най-лудите по секса зодии и нямат никакъв проблем да го правят с непознати, стига да има страст. Известно е, че хората от този знак обичат бързината и риска – такъв е и сексът, който обикновено правят – бърз, страстен, непредсказуем, див и дори опасен.

3. Лъв

(23 юли – 22 август)

Лъвовете са много сексуални същества, особено ако това включва галене на егото им, както и на тялото им. Те изискват да им се казва колко са добри в леглото, колко са секси, колко са желани. Ако партньорът ви е Лъв не забравяйте да му правите комплименти от вида „Ти си най-добрият, когото някога съм имала“ или „Никой не ме е възбуждал толкова много, колкото теб“. Лъвовете стават още по-щедри любовници, когато ги стимулират с думи.

4. Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

Стрелците винаги са готови за секс и се радват да имат колкото се може повече различни партньори – не непременно всички наведнъж, а по-скоро в последователност. Те са склонни лесно да се отегчават, така че партньорът им трябва да е готов за всякакви хрумвания в леглото, както и да внася нови идеи от време на време.

5. Телец

(20 април – 20 май)

Телецът е повече чувствен, отколкото сексуален. Той жадува за докосване, както някои хора желаят полов акт. Телците обаче са много добри в това, което правят и са известни с това, че наистина удовлетворяват своите партньори. Когато правят секс, те обичат да включват възможно най-много сетива, така че не се изненадвайте, ако има включена храна, музика, ароматни свещи, масажно олио и приглушено осветление за повече настроение.

6. Козирог

(22 декември – 19 януари)

Козирозите са изненадващо сексуални. Те може да не са луди по секса през целия ден, но когато работата им е свършена и са в настроение, те с готовност биха се отдали на интимните ласки. Козирозите също така са склонни да изследват различните видове секс – бърз, продължителен, интензивен, нежен, сутрешен, във ваната и т. н., интересни са им и ролевите игри.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари