IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

9 юни 2023 17 30

Представителите на кои знаци са най-опрощаващи?

iStock

iStock

Никой не заслужава да бъде мамен от половинката си. Никой не заслужава да преживее болката от изневярата, както и това да се чуди защо не е бил достатъчно добър и какво е накарало партньорът му да потърси интимност извън връзката, когато всъщност другият човек е виновникът.

И въпреки това има хора, които са склонни да простят изневярата на половинката си в името на общото бъдеще.

Най-често тези хора са родени под някой от следните три зодиакални знака:

Везни

Везните са едни от най-милите и опрощаващи знаци в зодиака. Те се опитват да видят най-доброто в хората, така че ако някой им изневерява, но те вътрешно смятат, че връзката им си заслужава спасяването, има вероятност да дадат на този човек още един шанс. Хората от този знак обаче са наясно и с това колко струват. Те знаят своята стойност и ако усетят, че партньорът им не е искрен в извинението си или че има риск да направи същата грешка втори път, тогава те по-скоро няма да направят компромис. Везните разбират смисъла на прошката, но невинаги са готови на помирение. Те могат да преглътнат измяната на половинката си и да ѝ простят, за това, на което са били подложени, но това не означава, че те ще останат в тази връзка непременно.

Рак

Ракът винаги се опитва да влезе в положението на другия. Той изпитва съчувствие и знае, че хората правят грешки. Освен това личностите от този знак са силно привързани към близките си и наистина рядко биха събрали куража да си тръгнат от една връзка, дори и да се сблъскат с изневяра и унижение. Ако разбере, че половинката му кръшка, първият инстинкт на Рака ще бъде да се опита да оправи нещата в отношенията, да възроди страстта и любовта във връзката. Но в същото време Раците са невероятно чувствителни и никога не забравят лошото. Тоест веднъж ако някой нарани чувствата им, те едва ли ще му се доверят отново в бъдеще. Съмнението ще остане спотаено в душата им и те винаги ще се чудят дали този човек наистина иска да бъде с тях. Така че, ако хванат партньора си в изневяра, те вероятно ще му простят, но връзката никога повече няма да е същата. Въпреки че ще направи всичко възможно да прости на любимия си, Ракът ще си има едно наум и е много възможно да е по-малко грижовен, мил и търпелив в бъдеще.

Риби

Рибите имат огромни сърца. Те винаги се опитват да видят ситуацията от гледната точка на другия човек, така че ако бъдат измамени, има голям шанс да простят на половинката си и да се опитат да останат във връзката. За тях приятелството в отношенията е най-важно, много по-важно от сексуалната връзка. Затова те няма да могат да продължат романтична връзка с някого, който им е изневерил, но не се е покаял и не се е опитал да запази добрия тон и тези така важни приятелски отношения. На Рибите им е трудно да се откажат от хората, на които държат най-много, така че изневярата не означава, че никога повече няма да проговорят на своя нелоялен партньор. По-скоро това означава, че те може да охладнеят в интимен план, а точно това в даден момент може да сложи общото бъдеще под голям въпрос.

За още новини от света на зодиите, звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари