IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко силно е вашето сексуално желание според зодията ви?

18 октомври 2023 17 30

Либидо и астрология

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Сексуалното влечение на човек е толкова индивидуално, но астрологията ни учи, че дори либидото и нагонът могат да се ръководят от звездите. Докато всички зодиакални знаци се наслаждават на секса, техните интимни връзки и нужда от физическо докосване се ръководят от тяхното астрологично разположение. Това води до факта някои знаци да са по-естествено склонни да имат нужда от секс, докато други по-често мислят, говорят, мечтаят за секс (или гледат такъв), вместо реално да го практикуват.  

А ето и колко силно е вашето сексуално желание според зодията ви:

Стрелец

Може да се изненадате, но именно това е най-горещият знак от зодиака. Стрелците определено са владетелите на секса и връзките за една нощ. Те могат да се отдадат на своя интимен партньор по всяко време и навсякъде, като времето или мястото нямат абсолютно никакво значение за тях. Ако сексуалното им желание скочи внезапно, Стрелците се чувстват длъжни да задоволят нуждите си. Сексът дори не трябва да бъде емоционален за тях. Физическата похот е повече от достатъчна.

Скорпион

Личностите от този знак използват секса за успокояване на нервите си. Интимните ласки ги отпускат и ги правят щастливи. Те са изключително горещи и другите могат да усетят и видят сексуалната им енергия, която е навсякъде. Не е нужно да се опитвате толкова много, за да съблазните Скорпион, особено ако представителят на този знак ви харесва. Едно докосване на бедрото или друг случаен допир и той/тя е ваш/ваша.

Овен

Хората от този знак имат нуждата да търсят нови предизвикателства и приключения в живота си непрекъснато, което обяснява краткотрайните им връзки и силното им либидо. Въпреки че връзките им може да са кратки, те са изключително страстни. Никога няма да забравите нощ, прекарана в леглото на Овен. Когато изкушението ги връхлети, хората от този знак не могат да се сдържат. Ето защо те обичат да правят секс на всякакви места.

Козирог

Въпреки че Козирозите не смятат секса за приоритет номер 1 в своя живот, когато изпитват нужда или физическо влечение, те рядко могат да устоят. Оказва се, че Козирозите са отлични любовници. Те могат да получат оргазъм и да са готови за нов само за няколко минути. Така че, ако искате да правите секс с Козирог, по-добре се пригответе за дълга и изморителна игра и не забравяйте да останете хидратирани, защото рандевуто може да продължи цял следобед.

Риби

Рибите не държат да правят секс през цялото време. Те искат да намерят някой специален, с когото да се свържат на по-дълбоко ниво. Но това не означава, че тяхното сексуално желание е малко или вяло. Не се заблуждавайте от тяхната чувствителност. Рибите може да не практикуват секс ежедневно, но е вероятно да гледат порно. Положителната страна от този факт е, че трупат опит и знаят точно къде да докоснат себе си, а и своя партньор за най-голямото удоволствие.

Лъв

Лъвовете се възбуждат от красотата на човешкото тяло. Те са изключително страстни и визуални. Но когато са необвързани, сексуалното им желание не е в своя вихър. Усещат го, но не толкова, колкото когато са във връзка с някого, който им подхожда физически и психически. Когато най-накрая намерят този човек, сексуалното им желание става невероятно голямо и те искат да правят секс всяка секунда от деня.

Близнаци

Близнаците са любители на фантазиите. Техният интелект е това, което кара либидото им да се повишава, но в ситуации, когато не фантазират, сексуалното им влечение е или невероятно високо, или изобщо не съществува. Всичко зависи от настроението им и нивото на стрес в този момент. Ако нивото на стрес не е толкова високо, те ще мислят само за секс. Но ако са напрегнати и стресирани, сексът ще бъде последното нещо, за което ще мислят.

Везни

Везните никога не се чувстват по-живи, отколкото когато правят секс. Много лесно се привързват към човека, с когото са в леглото и като цяло не си падат по случайния секс. Те презират изневярата, но често стават нейни жертви, защото просто не могат да устоят, когато видят някой физически привлекателен и изпитат желание да скочат в леглото с него. Понякога просто искат да се насладят на красотата, която е пред тях.

Водолей

Хората от този знак могат да бъдат много самонаблюдателни и почти винаги поставят собствените си нужди на първо място. Същото важи и за сексуалния им живот. Ако не се опитате да започнете да правите секс с тях, те също няма да направят първата крачка, за да не ви притеснят с либидото си. И също така, ако положите усилия и се опитате да ги съблазните, възможно е те да приемат и да се пуснат по течението. Просто рядко поемат инициативата в секса.

Дева

При Девите никога не се знае. Те имат периоди, когато сексуалното им желание е невероятно високо, а след това изведнъж го няма никакво. Те се наслаждават на секса, но не искат да прекаляват. Да правят секс от време на време е напълно достатъчно за тях. Те не са алчни или ненаситни в това отношение.

Телец

Те са повече чувствени, отколкото сексуални и най-силното им оръжие е любовната игра. Сексуалното напрежение, което създават с партньора си, може да бъде дори по-вълнуващо от самия секс. И ако трябва да избират, предпочитат чувствен масаж или разтриване на краката, отколкото да правят любов. 

Рак

Раците са много чувствителни, но някак не свързват секса с чувствата и емоциите. Ако питате тях, това са две напълно различни неща. В леглото те искат да се ръководят от чувствата си, а не от сурово сексуално желание. Държането за ръце, целуването или дълбокият интелектуален разговор им доставят много повече удоволствие от самия секс.

За още новини от света на астрологията и зодиите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари