IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво мразят жените по време на секс?

20 октомври 2019 18 00

Не е лесно да им се угоди

Istockphoto

Мъже, забравете за празните приказки по време на секс! Жените не обичат да им говорите колко сте добър в леглото и колко мацки са минали през него, а да действате. Това показват резултатите от допитване, цитирани от „Daily Star“.

Изследването, поръчано от сайта Illicit Encounters, обхваща близо 1 000 жени.

Според 64% от дамите, за тях е твърде отблъскващо това сексуалните им партньори да говорят за миналите си интимни подвизи по време на акта.

58% от анкетираните са посочили, че мразят мъжът да смята, че щом свърши, жената също е задоволена и сексът приключва.

50% от дамите са отговорили, че се дразнят адски много на това около тях да се разхождат домашни любимци докато правят секс. Някои уточняват, че не мразят животните, но намират присъствието им в стаята за смущаващо.

Лош дъх, неприятна телесна миризма, признание за изневяра или желание за мръснишка снимка, са по-надолу в класацията на нещата, които жените мразят по време на секс.

Секс за отмъщение... Струва ли си?

Попитани дали могат да назоват точни думи по време на интимния акт, които ги дразнят, много от тях са дали отговор: „Скоро ли ще свършиш?“.

Други дами са категорични, че нежеланието на мъжете за предпазване с презерватив може дори да ги откаже от секс.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари