IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – време е за флорални макси рокли

29 юли 2023 18 00

Ето няколко модела, от които да изберете вашия

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

Флорална макси рокля е едно от задължителните парчета за вашия летен гардероб. Ушита от ефирна материя, лека и удобна, тя пасва на жени с различни фигури. И става както за офиса, така и за вечерно излизане на плажа. Освен това се комбинира с актуалните за сезона аксесоари.

Тейлър Суифт, Рийз Уидърспун, Приянка Чопра, графиня Софи, кралица летисия, са само част от световноизвестните звезди, които носят макси рокли този сезон. И така ни вдъхновяват за нови покупки.

Дълги рокли с квадратни деколтета, буфан ръкави или тънки презрамки, всички декорирани в прекрасни цветни шарки, са най-търсени из магазините. Повечето са в основните за лятото цветове като жълто, зелено, синьо, червено и други. Що се отнася до флоралните мотиви, повечето модели са с много ситни такива. Но има и доста модели, които са с по-големи цветя.

Флорални макси рокли – как да изберете вашата?

Тези рокли попадат както в графата ежедневни, така и в тази на елегантните. Ето защо може да ги комбинирате с обувки на висок ток, сандали на платформа или пък еспадрили. Освен това пасват както на кожена миничанта, плетена кошница или пък по-голяма торба.

Ето няколко модела, които заслужават вниманието ви това лято:

Макси рокля тип прегърни ме

Един модел, който става както за по-слаби, така и за по-едри дами. Кройката му е такава, че се завързва и има леки набори в долната част. Ушит от лека и ефирна материя, с красиви розови рози на черен фон, става както за блондинки, така и за брюнетки.

Рокля с флорални мотиви без ръкави

Горната част е тип бюстие, като под него има дупка и все едно полата е с висока талия.

Долната част е разкроена, с три набрани слоя. Моделът е с розови цветя на червен фон – страхотна комбинация за лято 2023.

Макси рокля с ръкави

Още един страхотен летен модел. Тук цветята са в бежово-оранжевата гама, върху бяла основа. Освен малки, има и по-големи флорални мотиви.

Роклята се отличава с ефектно деколте с връзка и буфан ръкави.

Летни рокли – какви обувки им подхождат

Официални рокли – Парис Хилтън със солей в лилаво

Рокли за лятото – моделите, от които имате нужда

Копринено бяло

Един по-различен модел, ушит от коприна. Роклята е с V-образно деколте, ръкави тип перде и под бюста има колан от ластици, надолу е с по-широка кройка, падаща свободно до земята. Разполага с цепки от двете страни, започващи малко над коляното.

Макси роклята е с нежни флорални мотиви в светлосиньо и розово, разположени върху мръснобяла основа.

За още летни тенденции и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари