IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Oversize“ тениска или риза – 5 начина, по които да ги носим през лятото

12 юли 2020 18 00

Те са перфектни за горещите дни

Снимка: БГНЕС

Лятото е сезонът, в който може да експериментираме с всичко. Топлите дни ни предразполагат към промяна, а най-често тя е насочена към гардероба ни. Да, обичаме да носим дълги рокли и тесни къси панталонки, които да очертават фигурата, за която сме се трудили цяла зима. Въпреки това, обожаваме и свободни дрехи, които просто слагаме и излизаме навън. Без да мислим с какво да ги съчетаем. 

В наши дни, т.нар. „oversize“ тениски и ризи са огромен хит, особено сред младото поколение. Те се считат за задължителен моден продукт. Интересното е, че въпреки огромното им удобство, те са открити от дамите чак през 20-те години на миналия век. Тогава е било начин за бунт срещу идеалния женски образ, създаван от обществото. 

Сега обаче огромните тениски и ризи позволяват на любителите на модата да изразяват себе си чрез комфорта на дрехата и могат да бъдат съчетани по безброй начини. Тъй като лятото е в разгара си, време е да проявите допълнителна креативност, когато излизате от вкъщи. Затова е важно да разберете как да направите перфектния тоалет, състоящ се от „oversize“ тениска или риза и нещо друго от гардероба ви.

Ето 5 примера за това какво може да обличате през топлите месеци

Не е само тениска

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janea Brown ✨ (@jnaydaily) on

Огромната тениска, завързана в долната ѝ част, може да придаде съвсем различен поглед върху стила ви. Съчетайте я с минипола или торбести панталони с висока талия, които да подчертаят извивките ви. Ще получите бонус точки, ако имате някакви шарки върху панталоните си, които да добавят лек елемент на забавление.

Съчетайте я с токчета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Destiny Joseph (@isthisfate) on

Удобна тениска и плетени шорти са перфектният избор за една по-прохладна лятна вечер. Токчетата ще придадат на визията ви един по-официален вид, но в същото време лесно ще попаднете в графата „ежедневие“. Така хем ще привличате погледи, но пък няма да се набивате много на очи. 

Въпреки че много от нас имат ограничени възможности за излизане през лятото заради пандемията, това облекло е подходящо както за барбекю на двора, така и за среща с любимия човек.

Загащете я

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam) on

Изберете да загащите голямата си тениска в дънките си. Тук обаче е добре да помислите за друг цвят, с който да замените класическия син. Най-подходящи ще са белите дънки, независимо дали са къси или дълги. Едно лятно якенце също е добър избор за онези вечери, в които прохладата е твърде осезателна.

Класиката

Говорейки за различни комбинации, не можем да пропуснем класическия стил – свежа бяла тениска и дънки. С този избор никога няма да сбъркате. Ако пък сте заложили на „oversize“ риза, може да разкопчаете няколко копчета, включително и тези на ръкавите ви, за да покажете на света, че можете да бъдете едновременно сериозни и забавни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf) on

Независимо дали ще завършите облика си с ботуши, кецове или токчета, всички варианти са приемливи и са подходящи за работна среща, офис работа или романтична вечеря.

Комбинирайте цветовете

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

Кой не обича перфектната комбинация? Ефирна бяла риза с бели къси панталонки са идеален избор за лятото. Белият цвят отваря визията ви и не привлича слънцето. Така хем ще бъдете стилни, хем няма да усещате толкова много жегата. Този вид може да се допълни с всякакви обувки и е подходящ за всеки един повод. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари