IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимно яке: Ирина Шейк залага на светлите модели

29 ноември 2020 12 00

Моделът беше засечен в Ню Йорк с дъщеря си Леа

Снимка: БГНЕС

Модните подиуми тази година бяха изключително малко, но това не означава, че моделите спряха да ни показват новите тенденции. През всичките 11 месеца станахме свидетели на уличната мода, която ни вдъхнови какво да носим дори по време на изолацията. Лятото беше запазено за банските костюми и късите рокли, но сега трябва да извадим по-дебелите дрехи и да изберем правилното палто или яке за зимата.

Разбира се, отново насочваме погледи към супермоделите, които все по-често излизат на разходка в големите градове, за да ни покажат какво носят през студените дни. Фокусът ни се спря върху Ирина Шейк, която, въпреки натоварения си график, намира време за почивка и да обърне внимание на малката си дъщеря Леа.

34-годишната звезда беше засечена да напуска апартамента си в Ню Йорк заедно с 3-годишното момиченце под ръка. За да се бори срещу студения въздух в Голямата ябълка Шейк избра пухкаво яке на „Palace x Mochino“, върху което са изобразени бели облаци. Моделът струва малко повече от 1000 долара, но със сигурност ще ви държи топло през цялата зима. Явно Ирина вече е забравила за студените дни в Русия и иска да се застрахова срещу настъпващите дни с минусови температури.

Якето беше единственият по-цветен елемент в тоалета на Шейк. Останалата част от визията ѝ се състоеше от черно поло, черен клин и черни високи ботуши. Аксесоарите ѝ включваха черни слънчеви очила, големи кръгли обеци и малка бяла чантичка, в която се събират само най-важните неща. В ръката си звездата носеше и предпазна маска на точки, която най-вероятно е била използвана при влизането в затворени помещения.

Преди няколко дни беше разкрито, че Ирина ще бъде част от последния брой за годината на гръцкия Vogue. Тя, заедно с Джоан Смолс и Кандис Суейнпоъл застават на корицата, а изданието носи името „Човек все пак“. За своята фотосесия Шейк е избрала рокля на Balenciaga за 3800 долара. На една от снимките тя държи лицето си в ръце, а на другата се усмихва широко срещу камерата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари