fallback

Фенове скочиха на Ребъл Уилсън заради новото ѝ яке

26 November 2020 11:00

Актрисата трябва да свали още 2 кг за зимата

Откакто вече е по-слаба, Ребъл Уилсън си позволява да носи по-тесни дрехи. Това лято я видяхме със спортни клин и топ, дори по бански, като със сигурност може да кажем, че външният ѝ вид доста се е променил.

Все по-близо до мечтаното тегло, австралийската актриса сподели нови снимки в социалните мрежи. С тях, освен поздравления за своята „година на здравето“, тя си навлече и гнева на някои природозащитници сред приятелите ѝ.

„Наслаждавайки се на сутрешната разходка“, написа Ребъл, качвайки своя снимка в близък план във Facebook.

На кадъра Уилсън носи слушалки на главата и зелено зимно яке с цип и голяма качулка. Именно с него тя си навлече критиките на феновете, които сметнаха, че яката му е от животинска кожа. Други пък отбелязаха, че то със сигурност е с гъши пух.

„Няма ли да коментирате пухкавата яка?! Да не говорим от какво е направен пълнежът на това яке“, посочи последовател на комедиантката. „Може да е от изкуствена кожа“, побърза да коментира друг.

По-наблюдателни потребители на социалната мрежа веднага изтъкнаха, че по логото на тъмнозеленото зимно яке на Ребъл може да се установи, че то е с пух от канадска гъска и истинска козина.

До момента Уилсън не е отговорила на критиките на последователите си, които заради едно яке я изкараха, че не обича животните.

В момента актрисата си почива в курорт в Австралийските Алпи, където заедно със своя любим се подлага на уелнес процедури.

Наскоро звездата сподели, че трябва да свали още 2 кг, за да завърши своята трансформация, която си обеща в началото на пандемията, вдъхновена от по-здравословния начин на живот.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Ребъл Уилсън Ребъл Уилсън отслабване зимно яке яке с гъши пух естествена козина
4 коментара
fallback