fallback

Кейт Мидълтън, виждали сме те с тази риза!

03 December 2020 15:00

Херцогинята не се притеснява да носи повторно дрехите си

Кейт Мидълтън за пореден път ни доказва, че не се притеснява от това да носи едни и същи дрехи за свои изяви или да ги рециклира с годините. Слагайки отново една от любимите си лилави ризи, херцогинята на Кеймбридж ни дава идея за официален аутфит.

Със специално видео, публикувано в Instagram, съпругата на принц Уилям даде начало на „5 мащабни въпроса“ – анкета, свързана с отглеждането и възпитанието на децата до 5-годишна възраст.

Кейт трябваше да отговори на въпроси на британци, свързани с анкетата, като реши да го направи, облечена със светлолилава риза на марката Gucci. Тя се отличава с шал яка и голяма панделка, която стига до кръста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Според модни експерти, тънката копринена риза струва около 1 300 долара и херцогинята не се появява с нея за първи път.

Комбинацията между ризата и панталона ѝ с широки крачоли, с които я видяхме миналата година по време на посещение на детски център, е перфектна за някой по-специален повод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ne giymiş ne giymiş? (@negiymisnegiymis)

„Първите години не са важни само за това как отглеждаме децата си. Всъщност става въпрос за това как отглеждаме следващото поколение възрастни. Тези години са от значение за обществото, в което ще се превърнем“, обяснява херцогинята. Тя отбелязва, че психичното здраве на родителите по време на възпитанието и грижата за децата им също е много важно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Royal Fashion Police (@royalfashionpolice)

Кейт Мидълтън не е единствената кралска особа, която харесва този вид официални ризи. С подобни модели сме виждали принцеса Виктория от Швеция, испанската кралица Летисия, както и Максима Нидерландска.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Кейт Мидълтън Gucci риза стилът на Кейт Мидълтън официална риза копринена риза отглеждане и възпитание на децата
0 коментара
fallback