IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни: Емили Ратайковски с палто за 4000 долара

18 януари 2021 10 30

Супермоделът очаква детето си съвсем скоро

Снимка: БГНЕС

През последните месеци Емили Ратайковски показва, че бременността може да бъде и един от най-сексапилните периоди за една жена. След като обяви, че ще става майка с трогателно есе за Vogue, супермоделът избира да носи прекрасни тоалети, с които да вдъхнови останалите жени, които очакват деца.

Наскоро 29-годишната звезда беше забелязана в Ню Йорк, като погледите ни бяха веднага насочени към палтото ѝ. За да се предпази от хладното време в Голямата ябълка, Ратайковски заложи на стилна връхна дреха за бременни, като моделът беше в кафяво и бяло, а марката е Dolce & Gabbana. Палтото от туид струва малко над 4000 долара и беше комбинирано със змийски ботуши на Jimmy Choo, черен спортен тоалет и черна предпазна маска.

Ратайковски, която вече по-скоро се занимава със създаването на дизайни, а не с дефилета, избра да сложи малко аксесоари, като по нея се забелязваха само големите ѝ златни обеци и черните слънчеви очила. Наедряващото ѝ коремче беше добре прикрито под широката блуза, като това е необичаен ход за Емили. През последните месеци тя по никакъв начин не криеше бременността си, като на няколко пъти дори нарочно избираше тоалети, които описваха тялото ѝ.

Преди две седмици, 29-годишната красавица се включи в популярното предизвикателство „Публикувай снимка на...“, което се провежда в социалните мрежи. В него феновете имат право да поискат каквато и да е снимка от своите идоли и те трябва да я споделят в историите си в Instagram. По време на предизвикателството, Ратайковски разкри, че вече се намира в 29-тата седмица от бременността си.

Тя вече е започнала да декорира стаята на детето си, рисувайки динозаври по стените. На помощ идва баща ѝ – Джон Давид, който е учител по изобразително изкуство. Ратайковски и съпругът ѝ Себастиън Беър-Макклард, с когото се ожениха през 2018 година, заявиха, че няма да обявяват пола на бебето, защото ще го оставят то само да реши как да се определя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Въпреки че се опитва да стои далече от модните подиуми и да се фокусира повече върху марката си за бански костюми, Емили все пак реши да създаде партньорство с линията Kerastase, която предлага продукти за грижа за косата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари