IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2021: Дрехите и аксесоарите, които да извадите от гардероба

9 май 2021 18 00

Модни тенденции, които сме сигурни, че вече притежавате

Снимка: Pexels

Цитирайки известен клип в TikTok, създаден от Лорена Пейджес, имахме толкова много прекрасни тоалети, планирани за миналата година, които обаче не успяхме да облечем. Различни видове дънки, мидирокли, красиви поли и графични тениски – всички те изглеждаха ненужни по време на пандемията, когато през по-голямата част си стояхме у дома, облечени в пижама или удобен анцуг.

Ако и вашето новогодишно решение беше да се обличате по-стилно и в крак с модата, напълно ви разбираме. И за щастие, имаме добри новини – най-добрите модни тенденции за 2021 година няма да ви струват и стотинка. Тъй като стилове като колани и жилетки нямаха възможност да блеснат миналата година, те все още остават на мода.

Защо да носите рокля с милион презрамки и объркващи ръкави, когато може просто да облечете един максимодел? Или пък да изберете един от 10-те комбиниращи се комплекта, които сте закупили миналата година, но така и не сте облекли? Време е да се „потопите“ в гардероба си и да намерите всички модни тенденции, които ще ви помогнат да блеснете през тази година.

Колан

Често виждахме коланите като практичен аксесоар, който държи широки панталони. Те по-скоро бяха нещо задължително за мъжете, което просто се слагаше без някаква мисъл и внимание.

През тази година обаче се фокусираме върху видимата катарама, като все повече модни и влиятелни лица връщат колана по средата на дрехите си. Опитайте да използвате тази малка екстра, за да стегнете рокля, блейзър или пуловер.

Черно и бяло

Тази комбинация от цветове наистина е безпроблемна. Когато се съмнявате, тези дрехи идват на помощ и няма грешен начин в тяхното съчетаване.

Черно-бялата комбинация все още е актуална и днес, но това не означава, че трябва да се придържате към класиката. Експериментирайте на воля, добавяйки шалове, колани, обеци и други бижута. Може да си поиграете с външния си вид, като комбинирате бяла риза с черно-бяла карирана пола.

Свежи цветове

Добавете малко разнообразие с дръзка блуза или шапка, за да подобрите визията си.

Не се притеснявайте от нищо. Сега е времето, в което да изпробвате различни стилове, граничещи дори и с нелепи комбинации. Някои знаменитости се възползват от цветовата гама в гардероба си и се насочват към стила „противоположно обличане“, като съчетават на пръв поглед противоположни цветове. Резултатът обаче е повече от забележителен и е нещо, което всеки трябва да опита.

Големи панталони

Помните ли, когато панталоните бяха тесни и описващи тялото? След една година, прекарана в анцузи, забравихме какво е усещането да има леко напрежение в корема, когато седнем да хапнем в ресторант. Обичаме да виждаме прекрасните си форми в огледалото, но като че ли вече се насочваме към нещо по-свободно и гъвкаво.

През тази година създайте визия с широки панталони, които обаче да бъдат стегнати в талията. Комбинирайте ги с нещо стилно, за да не изглежда така, сякаш сте излезли просто до магазина. Освен това, не е нужно да се придържате само към един стил панталони, така че имате пълна свобода на въображението.

Максирокли

Този стил на обличане винаги е бил едно от най-универсалните неща, които една дама може да притежава. Искате да излезете за разходка в прохладната лятна вечер? Комбинирайте максироклята със сандали и сте готови. Отивате на сватба? Съчетайте я с красиви бижута и токчета.

Максироклите ще бъдат на мода и през 2021 година, като могат да бъдат перфектно съчетани и с предпазните маски. Дали отивате до магазина, или искате да излезете с приятели на вечеря, този стил е подходящ за всяко ваше желание. Под него може да носите дълги или къси панталони, или пък да оставите прохладата на лятото да докосва тялото ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари