IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булчинска рокля и кубинки: Кой друг, ако не Джей Ло?

5 април 2021 12 30

Актрисата споделя кадри от снимачната площадка на новия си филм

Снимка: Getty

Дженифър Лопес е истинско модно вдъхновение за всеки от нас, независимо дали говорим за ежедневни облекла, или нещо по-изискано. В последно време изпълнителката попадна в медийното пространство заради връзката си с Алекс Родригес и проблемите в нея. Постепенно нещата започнаха да ескалират, когато се заговори за раздяла между тях и разваляне на годежа. За щастие, двамата все още са заедно и работят върху любовта си.

След като страстите в тази тема се успокоиха, Джей Ло зае полагащото ѝ се място на модна икона. В момента тя снима последния си филм Shotgun Wedding в Доминиканската република, където намира малко време и за себе си. През последните няколко дни изпълнителката радва окото със секси кадри, като позира без риза за поредната си рекламна кампания и показа как се забавлява край басейна заедно с близнаците си Еме и Макс.

Все пак, за да покаже, че наистина работи върху проекта си, Джей Ло сподели и снимки от снимачната площадка. На нея тя носи нещо като деконструирана булчинска рокля, комбинирана с черни кубинки. По принцип такова съчетание едва ли би ни дошло на ума, но през годините Лопес е доказала, че е фен на експериментите и често те ѝ се получават.

Комбинацията между кубинки и булчинска рокля не направи изключение, като към тях се присъединиха перлени обеци и перфектен грим. На един от кадрите се вижда как Джей Ло си почива край воден басейн, а до нея е поставена бутилката ѝ за вода, която е украсена с кристали.

Според Deadline, филмът Shotgun Wedding ще разказва за двойка, която подготвя своята сватба. Нещата обаче се объркват, когато младоженците и всички гости са взети за заложници. Най-вероятно именно заради опасността, която се създава, Джей Ло носи кубинки под роклята си. Миналия месец изпълнителката сподели още снимки, на които позира с роклята, но този път тя не беше чак толкова разкъсана. Може би последните кадри са заснети, след като Лопес се е борила за своя и за живота на другите герои.

В Shotgun Wedding към Дженифър Лопес ще се присъедини и Джош Дюамел, който замени Арми Хамър след обвиненията в изнасилване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари