IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – с какво да носите клин?

3 май 2021 12 00

Ето няколко съчетания, които ще ви допаднат

IStockphoto

Няма да се лъжем – спортните дрехи станаха номер едно в гардероба на мнозина по време на пандемията. Независимо дали сте сложили анцуг или по-широк панталон с тениска и суитшърт, може да поберете в джобовете им най-необходимото като ключове и портмоне. След тях, клинът е дрехата, която освен за тренировки, започна да се вписва в така наречения карантинен стил. А и защо не?! Вече има толкова интересни модели, които се комбинират по най-различни начини.

Един клин може да става както за разходката в почивните дни или ходене до магазина, така и за офиса, стига да знаете какво друго да облечете с него.

Предлагаме ви няколко съчетания, които ще ви вдъхновят за вашия пролетен гардероб:

1. Клин и дълъг елек

Спортните елечета са чудесно допълнение към дрехите ви по това време на годината. Тъй като времето навън е променливо и понякога е твърде топло за по-дебело яке, може да си сложите едно върху памучния комплект от клин и тънка блуза. Но заложете на по-дълъг модел.

За предпочитане е да изберете по-тъмен клин, а елекът да е по-светъл. В случая (на снимката), може да сложите по-високи бели чорапи, които вървят с маратонки с голяма платформа.

2. Клин с широка жилетка/яке и мокасини

С клин и тениска може да пазарувате в кварталната бакалия, но ако искате малко по-представителна визия, сложете отгоре по-голяма жилетка или широко пролетно яке.

Когато връхната дреха е бяла или в друг по-светъл цвят, е добре клинът да е едноцветен – черен или например с животински принт. Тези дрехи се съчетават с мокасини със златна катарама, които са изключително удобни за сезона.

3. Клин с къса жилетка/пуловер с колан

Някои дрехи като жилетки и пуловери все още се носят, особено за хладните сутрини. Те се комбинират отлично с клин и боти. За акцент във вашата пролетна визия може да сложите ластичен колан малко под бюста.

4. Клин с тренч/манто

По време на карантина се роди съчетанието на палто със спортен екип. Тази пролет ще видим подобно – на клин с тренч/манто.

Суитшърт и клин в сиво отиват идеално на бежов тренч с черни копчета и дължина до коляното. И тук се забелязва тенденцията с по-високите бели чорапи.

А квадратната кожена чантичка е страхотно допълнение към вашата визия.

Изберете манто и спортен сет отдолу – независимо дали ще е с клин или джогинг панталон, които са с един и същи монохромен десен.

Наред с белите маратонки и спортни обувки тип чорап, кецовете, ботите и мокасините, по-елегантните клинове от кожа или кадифе, отиват и на някои обувки на висок ток.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 2 години )
Днес с тениска, утре с дъждобран...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Какво,авторката,днес с палто ли еНадали
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Коментарите не се виждат,защо?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Предложенията са по скоро за есенния сезон,какви манта,палта....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар