IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенис стил в гардероба – тенденция за лято 2021

20 юни 2021 16 30

Не само симпатичните къси полички са на мода

IStockphoto

Ако сте почитатели на тениса, няма как да не ви прави впечатление, че в последните години тенисистите, най-вече жените, са с доста по-нестандартни дрехи, излизайки на корта. Освен удобството, което бе водещо преди години, сега много модни марки предлагат и разнообразие от кройки, принтове и многоцветни модели за тях. Но независимо дали харесваме този спорт или не, може да кажем, че късите полички, с които виждаме Цветана Пиронкова или Серина Уилямс на тренировка или мач, са много симпатични. Някои от тях стават за ежедневно носене, стига да знаете с какво да ги комбинирате.

Според модни експерти, така нареченият „тенис стил“, ще бъде доста актуален за лятото. Тогава може да видите не само миниполи – плисирани или изчистени, но и рокли, както и други комбинации. Те са подходящи за онези от вас, които нямат дрескод или просто искат да облекат нещо удобно за своята разходка или почивка в планината.

Серина Уилямс неведнъж показва своите спортни комплекти, като същите има и дъщеря ѝ Олимпия. Точно такива ще се търсят този сезон. Но не толкова за тенис, колкото за по-различна визия.

Предлагаме ви няколко спортни комбинации, вдъхновени от тениса:

1. Топ и пола

Кендъл Дженър ни показва един аутфит в светлозелено. Полата е плисирана, като дължината ѝ е доста къса. А топът ѝ е плътно по тялото. Подобни модели има и в други актуални нюанси за сезона.

2. Къса рокля

Тази рокля прилича много на спортните костюмчета на тенисистките, с които играят на корта. В случая е в бяло, едноцветна, но има и други по-пъстри варианти. В средата може да има цип или копчета, като ръкавите ѝ са къси.

3. Поло рокля

Тя е с по-свободен силует, прилича на туника или малко по-дълга тениска с якичка. Има и варианти, които отдолу са леко набрани, точно като поличките на тенисистките.

4. Тенис пола с риза

Леко набрана или плисирана бяла пола за тенис отива много на риза с дълъг или къс ръкав. Може да я съчетаете както с едноцветна, така и с по-шарена. Освен това отива на потници или по-елегантни тениски по тялото.

Ето и други предложения за вашия летен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари