IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута за мъже: Джо Джонас носи синджир с името на дъщеря си

5 август 2021 17 50

Певецът е с бижута по последните тенденции

БГНЕС/IStockphoto

Наред с жените, много мъже също обичат да носят бижута и се интересуват от актуалните модни тенденции. Да вземем например, Джо Джонас, който редовно демонстрира в своя профил в Instagram, че харесва златните синджири и колиета с по-пъстри мъниста, които са хит за лято 2021. Наскоро певецът пък ни показа, че държи на дъщеря си, носейки сребърно медальонче с нейното име. 

Споделяйки галерия, в която изпълнителят се забавлява с братята си в Ню Йорк, виждаме на врата му да виси нещо като колие от три части - голям златен синджир; по-малък, при това с перлена висулка, както и един по-дълъг, който е с кръгла плочка. Според специалистите, тя се отваря, а вътре пише името Уила. 

Модни експерти посочват, че на врата си Джо има три отделни бижута, които е избрал да съчетае за едно от излизанията си. Що се отнася до това, посветено на неговото дете, то е на марката Pattaraphan, гравирано по поръчка, като отвън има малък диамант. Същото може да бъде намерено на пазара за 345 долара. 

По данни на Page Six, нежният синджир с перла струва 190 долара, като той е в комплект с гривна (150 $), която виждаме на ръката на певеца, снимана, докато той дава наздравица на братята си. С тях той доказва, че дребните бисерчета, които са предпочитани за бижута този сезон, стават не само за жени, но и за мъже. 

Разглеждайки профила на Джонас в социалната мрежа, ще видим, че той си пада и по други подобни бижута, които се предлагат като унисекс. На много от снимките го виждаме с медальон с триъгълна плочка, както и с множество златни гривни по ръцете. 

Миналата седмица певецът и съпругата му Софи Търнър отбелязаха първия рожден ден на тяхната дъщеричка.  Преди това те бяха на почивка в Париж, където папараците ги заснега на разходка, с идентични колиета от цветни мъниста. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари