IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски се завърна на модния подиум

9 септември 2021 10 40

Тя участва в ревюто за новата колекция бельо на Риана

Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски официално се завърна на модния подиум шест месеца след раждането на първородния си син.

Във вторник моделката се появи на ревюто за новата колекция бельо Savage x Fenty в Лос Анджелис, показвайки завидната си форма по бански. Събитието се проведе по улиците на големия град посред нощ и беше пълно с известни личности. Освен Ратайковски на него бяха поканени още Джеймс Кордън, Рики Мартин, Daddy Yankee и други.

За завръщането си на подиума Емили беше облечена със секси розов комплект от прашка с висока талия и сутиен без презрамки. Това, което не убягна на феновете, беше стегнатият корем на моделката, която само преди шест месеца роди сина си Силвестър. Тя комбинира банския с високи сандали с леопардов принт, големи кръгли обеци и огромна златна гривна. Косата ѝ беше сресана назад и оформена в плитки, а бронзовата ѝ кожа се съчетаваше чудесно с маникюра.

По едно време към Ратайковски се затича човек от екипа на ревюто, за да ѝ даде къс сатенен халат, който отново беше в розово и чудесно си пасваше с банския.

Рики Мартин, който също беше сред звездното присъствие, беше облечен в изцяло черен тоалет за своето изпълнение. Малко по-късно на сцената се качи и Daddy Yankee, който също беше в черната гама. Джеймс Кордън пък беше забелязан да си говори и да се шегува с гостите зад сцената.

Модното ревю, което представя новата колекция бельо Savage x Fenty на Риана, е продължило до късните часове на нощта и е включвало общо 200 модела. То ще може да бъде гледано след няколко седмици в Amazon Prime, а колекцията ще бъде пусната в продажба на 24 септември. Миналата седмица Риана обяви, че третото ѝ модно ревю ще бъде комбинация от мода, танци, музика и незабравима архитектура.

Изпълнителката създава Savage x Fenty през 2018 година и постига голям успех, което води до създаването и на козметичната марка Fenty Beauty.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари