IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Лейди Гага, какъв е този шал?

20 октомври 2021 16 30

Певицата с нестандартен аутфит за сезона

БГНЕС

„За пари, за пари, на жените говори... тази дума я обичат повече от секс дори!“. Това гласи текстът на песен на Галена отпреди години. А за нея се сетихме, виждайки най-новата визия на Лейди Гага. Попизпълнителката едва ли е чувала творбата на колежката си от попфолка, но с шала си показва, че определено е ценителка на парите. Те са основен мотив в шала ѝ за есен 2021.

Миналата седмица Лейди Гага превзе Лас Вегас в пълния си блясък – с нестандартен аутфит, част от който е карнавален шал, направен от множество 100-доларови банкноти. Ако тръгнем да ги броим, ще заключим, че той може би е цяло състояние, особено ако всяка една е истинска. Но какво е един такъв разход за звезда от нейния ранг?

„Отново във Вегас, бейби...“, написа певицата в Instagram, показвайки как позира в частния си самолет с бяла рокля на точки. Върху врата си тя носи обемистия шал от пари, а в едната си ръка държи кожена чанта с цвят фуксия. Прическата ѝ е с ретро къдрици, а с червеното червило и тъмните очила, тя прилича много на Мерилин Монро.

„Имам нужда от такива шалове в живота си“, „Може ли да ми дадеш шала си? Студено ми е!“, „Най-добрата“, коментират фенове под снимката ѝ в социалната мрежа.

Все пак този шал не е за всеки ден, а става по-скоро за някоя тематична вечер или сцената на мюзикъл. Но ако искате подобен, решен в карнавален стил, трябва да знаете, че по-пухкавите, приличащи на косматите и пухени якета и палта, са доста актуални. Ето и няколко предложения:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари